Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Άλλη μια Διάκριση για τον διεθνή λογιστικό οργανισμό Alliott Group

Με το τρίτο μεγαλύτερο ποσοστό ανάπτυξης των συνολικών εσόδων, ο διεθνής λογιστικός οργανισμός Alliott Group ανέβηκε δυο θέσεις από την περσινή κατάταξη και κατέλαβε τη δωδέκατη θέση των κορυφαίων λογιστικών οργανισμών παγκοσμίως, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του International Accounting Bulletin* που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., καθώς και Αντιπρόεδρος του παγκόσμιου ΔΣ και Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, (ΕΜΕΑ) του AlliottGroup, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την φετινή μας επιτυχία και σημαντική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη και πιστεύουμε ότι αντανακλά την συνολική πορεία του οργανισμού, που συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο, προσεγγίζοντας παράλληλα ολοένα και περισσότερους λογιστικούς και φοροτεχνικούς οργανισμούς που επιθυμούν να ενταχθούν σε εμάς, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Παρά την γενικότερη οικονομική κρίση, τοAlliottGroupεξακολουθεί να σημειώνει μεγάλη ανάπτυξη, και με βάση τα φετινά αποτελέσματα, είμαστε σε καλό δρόμο ώστε το 2013 να κατακτήσουμε, με το σκληρό μας έργο, μια θέση στην πρώτη δεκάδα.»

*Το International Accounting Bulleting είναι αναγνωρισμένο διεθνώς κλαδικό περιοδικό με αντικείμενο την παγκόσμια αγορά λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών. Με βάση το Λονδίνο, το περιοδικό έχει ανταποκριτές και σε Σιγκαπούρη, Ινδία, Καναδά, Μεξικό και Βρυξέλες. Στις αρχές του κάθε έτους, παρουσιάζει μια παγκόσμια έρευνα που αναδεικνύει τους 40 κορυφαίους λογιστικούς και φοροτεχνικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...