Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

«EuroCharity in Academia: Χαρτογραφώντας την Αειφορία»


Παρουσίαση του ερευνητικού έργου της EuroCharity
σε συνεργασία με Ελληνικά ΠανεπιστήμιαΗ EuroCharity, στο πλαίσιο του ερευνητικού και ενημερωτικού της ρόλου σχετικά με θέματα που άπτονται της εταιρικής υπευθυνότητας και της αειφορίας, θα παρουσιάσει το ερευνητικό της έργο σε συνεργασία με Ελληνικά Πανεπιστήμια, την Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, ώρα 10:30 – 13:00, στο πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωστής Παλαμάς.

Μία σειρά ερευνών με στόχο την χαρτογράφηση της αειφορίας στην Ελλάδα, θα παρουσιαστεί στα μέλη της EuroCharity, στον επιχειρηματικό κόσμο, στις ΜΚΟ και στην ακαδημαϊκή κοινότητα, εστιάζοντας στις τάσεις και στα ζητήματα που απασχολούν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Πράσινη Οικονομία και τις ΜΚΟ. Οι έρευνες αφορούν στα παρακάτω θέματα:
  • Έρευνα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, σε συνεργασία με το Τμήμα Στατιστικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Έρευνα για την Πράσινη Οικονομία, σε συνεργασία με το Τμήμα Στατιστικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Έρευνα για τις ΜΚΟ, σε συνεργασία με το Τμήμα Στατιστικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Αποτελέσματα άσκησης φοιτητών με θέμα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Επιχειρηματική Ηθική που πραγματοποιήθηκε από τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
  • Πολυκριτήρια Αξιολόγηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και η Επίδρασή της στις Επιδόσεις των Επιχειρήσεων, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης.
Επίσημος υποστηρικτής είναι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποκλειστικός χορηγός είναι η Alpha Bank, ενώ υποστηρικτές έρευνας είναι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Καθημερινή, τα περιοδικά adbusiness, Re:CSR και Marketing Week, το εβδομαδιαίο newsletter CSRweek, η Think Plus και το EMEA Business Monitor.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με έγκαιρη επιβεβαίωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα http://www.eurocharity.gr/el/story/14022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...