Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΚΛΗΚΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ FRIESLANDCAMPINA ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

Σε αλλαγές προχωράει η FrieslandCampina καθώς από την 1η Μαίου οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα διοικούνται σαν ενιαίο τμήμα του κλάδου Καταναλωτικών Προϊόντων Ευρώπης.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Γρηγόρης Σκλήκας αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τμήματος ΝΑ Ευρώπης και θα ηγείται των δραστηριοτήτων της FrieslandCampina στην περιοχή, αναφερόμενος στον Freek Rijna, που διευθύνει τον κλάδο Καταναλωτικών Προϊόντων Ευρώπης. Θα συνδυάσει τα νέα του καθήκοντα με τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της FrieslandCampina Hellas και η έδρα του παραμένει στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα, το τμήμα ΝΑ Ευρώπης σχηματίζουν οι FrieslandCampina Hungary, FrieslandCampina Romania και FrieslandCampina Hellas, οι οποίες πλέον θα αναφέρονται στον κ. Σκλήκα. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «η ΝΑ Ευρώπη είναι ένας από τους πυλώνες ανάπτυξης της στρατηγικής Route2020 της FrieslandCampina. Η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω γεωγραφική κάλυψη, είσοδο σε νέες κατηγορίες και επιτάχυνση των σημαντικών θέσεων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που έχει ήδη στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...