Κυριακή, 15 Απριλίου 2012

H Astra Medical Hellas - Superfoods Superbrand στην Ελλάδα

Η Astra Medical Hellas Superfoods μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, διακρίνεται για πρώτη φορά με το Βραβείο Superbrand στη Ελλάδα λαμβάνοντας το βραβείο «Χρυσός Ήλιος», ως η Κορυφαία Ανερχόμενη Ελληνική Εταιρική Επωνυμία (Βραβείο Επιτροπής).

Η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2011-2012, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012, στο Ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών (Αίθουσα Τερψιχόρη), στην οποία τιμήθηκαν ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

Τα Superbrands αναδεικνύονται μέσα από την αξιολόγηση Εθελοντικής Κριτικής Επιτροπής και από έρευνα της κοινής γνώμης, με κριτήρια την Αναγνωρισιμότητα και τη Δύναμη Φήμης, την Ποιότητα, τη Μακρόχρονη Συνέπεια και Ιστορικότητα και την Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas - Superfoods κ. Γιάννης Λιακόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευση της Superfoods στα Superbrand 2012. Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε συναισθηματικό «δέσιμο» και σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών και της εταιρίας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό. Η Superfoods είναι ηγέτης στον τομέα των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, χάρη στη υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα καθώς και στη νέα γκάμα προϊόντων». Η εταιρία Superbrands International, διεξάγει το πρόγραμμα Superbrands σε 75 χώρες περιλαμβάνοντας τις κυριότερες παγκόσμιες αγορές. Ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 1994. Η εταιρία Superbrands αποτελεί έναν ανεξάρτητο κριτή εμπορικών σημάτων. Αναγνωρίζει τα εξαιρετικά εμπορικά σήματα και συνεισφέρει στην ενδυνάμωση των κορυφαίων εξ αυτών μέσω της βράβευσης και της προβολής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...