Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της Nokia Siemens Networks Ελλάδας

Nokia Siemens Networks logo
(Photo credit: Wikipedia)
Η Nokia Siemens Networks Ελλάς ανακοίνωσε σήμερα την περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου της εταιρείας στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Συγκεκριμένα, διευρύνονται τα καθήκοντα του κ. Αθανάσιου Έξαρχου στη Nokia Siemens Networks, καθώς αναλαμβάνει πλέον υπεύθυνος (Head of Sub-region) για οκτώ χώρες στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή. Στη νέα περιοχή ευθύνης του κ. Έξαρχου περιλαμβάνονται οι: Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Κύπρος, Μάλτα, ΠΓΔΜ και Ρουμανία. Παράλληλα θα διατηρήσει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας στην Ελλάδα. Η κα Αγγελική Καραγιάννη, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση Finance and Control Manager, αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικής Διευθύντριας (CFO) για την ίδια περιοχή, και ο κ. Σωτήρης Θεοδωράκης, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση Account Manager αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων (Customer Team Head) προς το OTE/Cosmote Group.

Η Nokia Siemens Networks αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και σταθερότερους εργοδότες σε τοπικό επίπεδο, με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει τους τομείς της Ερευνας & Ανάπτυξης, των Πωλήσεων και της παροχής υπηρεσιών υποστήριξης προς τους πελάτες της εταιρείας. «Για μια ακόμη φορά, η Nokia Siemens Networks, δείχνει έμπρακτα τη δέσμευση και στήριξή της απέναντι στην Ελλάδα.», σχολίασε ο κ. Αθανάσιος Έξαρχος. «Η εταιρεία αποτελεί και έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές στη χώρα, γεγονός ιδιαίτερης βαρύτητας δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και των προσπαθειών της χώρας για οικονομική ανάκαμψη. Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Nokia Siemens Networks στην Ελλάδα, συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη καινοτομίας για την εταιρεία παγκοσμίως, καθώς έχει την κύρια ευθύνη για την ανάπτυξη σημαντικών προϊόντων και εφαρμογών, τα οποία προορίζονται για κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς ανά τον κόσμο.», και συνέχισε: «Ως επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή ευθύνης της που περιλάμβανε την Αλβανία, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανατέθηκαν αρχικά επιπλέον αρμοδιότητες εμπορικής ευθύνης για πελάτες στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την ΠΓΔΜ, και σήμερα το ελληνικό γραφείο και τα στελέχη του προκρίνονται για να αναλάβουν διευρυμένες αρμοδιότητες στη νεοσύστατη γεωγραφική περιοχή. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών των στελεχών της εταιρείας στη χώρα και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης και θετικό μήνυμα προς τις αγορές από τη Nokia Siemens Networks.»Να θυμήσουμε ότι η εταιρεία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που συντελούνται και στην αγορά τηλεπικοινωνιών, ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2011 μια νέα στρατηγική, τοποθετώντας την κινητή ευρυζωνικότητα και τις υπηρεσίες στο επίκεντρο της στρατηγικής της, καθώς και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας της. Στα πλαίσια της παγκόσμιας αναδιάρθρωσης της, και με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εσωτερικής της οργάνωσης, προχώρησε σε σημαντικές οργανωτικές αλλαγές μεταξύ των οποίων και η δημιουργία της νέας διευρυμένης περιοχής ευθύνης (Mediterranean and Black Sea Sub-region) την οποία ανέλαβε ο κ. Αθανάσιος Έξαρχος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...