Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 8-11 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2012 το Παγκόσμιο Συνέδριο Εκτελωνιστών. Οι εργασίες του Συνεδρίου με θέμα «Το Μέλλον της Τελωνειακής Συμμόρφωσης: Επιχειρηματικά Μοντέλα και Στρατηγικές» θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό δημοσιονομικό – επαγγελματικό γεγονός, που σχετίζεται άμεσα και καθοριστικά με τη λειτουργία, απόδοση κι επιτυχή πορεία του Εμπορίου, της Βιομηχανίας, αλλά και ευρύτερα της Εθνικής Οικονομίας, καθώς επίσης της ασφάλειας και προστασίας κατά τη διακίνηση των αγαθών, από και προς όλα τα σημεία του πλανήτη.

Σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, Παγκοσμίου και Εθνικής εμβέλειας, θα καταθέσουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους για ένα τελωνειακό κι αντίστοιχα Εκτελωνιστικό – Επαγγελματικό περιβάλλον, με λιγότερη γραφειοκρατία, αξιοποίηση των νέων ηλεκτρονικών τεχνολογιών, διαρκή επαρκή γνώση των διαμορφούμενων θεσμικών καθεστώτων και ταχύτερη κι ασφαλέστερη διακίνηση των εμπορευμάτων.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εκτελωνιστών (IFCBA) επεφύλαξε προς την Ελληνική Ομοσπονδία Εκτελωνιστών (ΟΕΤΕ) τη μέγιστη αυτή τιμή, αναγνωρίζοντας διαχρονικά κι επίκαιρα τη διαρκή προσφορά και συμβολή των Ελλήνων Εκτελωνιστών, στην εξυπηρέτηση του υγιούς Εμπορίου και της Οικονομίας.
Την έναρξη των εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου, θα κηρύξει, την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012 και ώρα 09:00, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος ενώ θα προλογίσει και θα απευθύνει σχετικό χαιρετισμό, ο Γεν. Διευθυντής των Ελληνικών Τελωνείων, κ. Κων/νος Νηχωρίτης.

Το περιεχόμενο, οι Αποφάσεις και τα Πορίσματα της σημαντικής αυτής Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Εκτελωνιστών, θα κινηθούν σε επίπεδα υψηλού δημοσιονομικού ενδιαφέροντος και αναμένεται να προσλάβουν τεράστια σημασία, ιδιαίτερα υπό τις τρέχουσες κρίσιμες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στη Χώρα μας.

Ώρες Συνεδρίου: 09.00-16.00 (για λεπτομέρειες διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα)

Διεύθυνση: Καραίσκου 82, Πειραιάς, Τηλ.210 4172035, Fax: 210 4174483 e-mail:oete@oete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...