Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Η ADTRAN ολοκληρώνει την απόκτηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας σταθερής Ευρυζωνικής Πρόσβασης

Aπό τη Nokia Siemens Networks

Η ADTRAN, Inc. (NASDAQ:ADTN) ανακοίνωσε σήμερα της ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απόκτηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας Ευρυζωνικής Πρόσβασης δικτύων σταθερής τηλεφωνίας από τη Nokia Siemens Networks.
Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 8 Μαϊου, 2012 στις 17:30 μμ (ώρα Ελλάδος) θα διοργανώσει τηλεφωνική συνδιάσκεψη (conference call) σχετικά με την αναφερόμενη συναλλαγή. Η συνδιάσκεψη θα είναι ζωντανή και θα μεταδοθεί μέσω του StreetEvents.com. Για συμμετοχή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  Investor Relations  http://www.streetevents.com περίπου 10 λεπτά πριν την έναρξη της συνδιάσκεψης και ακολουθείστε το σύνδεσμο που θα αναρτηθεί.  
Ηχογραφημένη επανάληψη της τηλεφωνικής συνδιάσκεψης θα είναι διαθέσιμη για επτά ημέρες στο  http://www.adtran.com η ηχογραφημένη συνδιάσκεψη θα είναι διαθέσιμη για περίοδο ενός έτους.
Η ADTRAN, Inc. είναι κορυφαίος προμηθευτής δικτυακού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού παγκοσμίως, με προϊοντικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 17.000 λύσεις.  Τα προϊόντα και οι λύσεις που παρέχει η ADTRAN επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών φωνής, δεδομένων και βίντεο σε ένα πλήθος δικτυακών υποδομών. Λύσεις της ADTRAN έχουν επιλέξει εκατοντάδες πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ιδιωτικές επιχειρήσεις, κυβερνητικοί οργανισμοί και εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.
Για περισσότερες πληροφορίες  www.adtran.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...