Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Ο Alexander Otto νέος πρόεδρος του ευρωπαϊκού ICSC

Ο κος Alexander Otto διακρίνεται στην φωτογραφία ( 2ος από δεξιά) κατά την παραλαβή των νέων καθηκόντων του
Ο κ. Alexander Otto, Διευθύνων Σύμβουλος της ECE είναι o νέος Πρόεδρος του ευρωπαϊκού διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού ICSC (Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων). Το ICSC είναι ο σημαντικότερος οργανισμός στον κλάδο των εμπορικών κέντρων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κ. Alexander Otto, ένας εκ των κορυφαίων επαγγελματιών στην Ευρώπη στο χώρο του real estate, διαδέχεται τον κ. Marcus Wild, Διευθύνοντα Σύμβουλο της SES Spar European Shopping Centres, ο οποίος κράτησε με επιτυχία το τιμόνι του οργανισμού για τρία χρόνια εν μέσω των μεγαλύτερων οικονομικών προκλήσεων στην ιστορία του κλάδου.

Ο Alexander Otto δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά αναμένω αυτή τη νέα πρόκληση και είναι μεγάλη μου τιμή που διαδέχομαι τον κ. Μarcus Wild, ο οποίος έχει παρουσιάσει σπουδαίο έργο ως πρόεδρος του ευρωπαϊκού διοικητικού συμβουλίου του ICSC τα τελευταία τρία χρόνια».

Το ICSC που ιδρύθηκε το 1957 αποτελεί τον πλέον σημαντικό οργανισμό για τον κλάδο των εμπορικών κέντρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ των μελών του που ξεπερνούν τα 55.000 μέλη σε 90 χώρες περιλαμβάνονται ιδιοκτήτες, developers & managers εμπορικών κέντρων, διευθυντές μάρκετινγκ, επενδυτές, λιανέμποροι, χρηματιστές, καθώς και ακαδημαϊκοί και δημόσιοι λειτουργοί. Ως παγκόσμιος οργανισμός του κλάδου, το ICSC συνδέεται με πάνω από 25 εθνικά και περιφερειακά συμβούλια εμπορικών κέντρων σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...