Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Ο Γιάννης Κλεώπας υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου στο Δ.Σ. της Alliott Group

Για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του διεθνούς δικτύου Alliott Group προτάθηκε από μέλη του Δ.Σ., ο κ. Γιάννης Κλεώπας, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., στο ετήσιο Alliott Group EMEA Regional Conference που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Ζυρίχη, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη στις ικανότητες του για τη στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, έχει ήδη διατελέσει μέλος του παγκόσμιου Διοικητικού Συμβουλίου της Alliott Group επί έξι χρόνια εκ των οποίων τα δύο προηγούμενα ως Αντιπρόεδρος και παράλληλα Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και επανεξελέγη στις θέσεις αυτές και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο ετήσιο συνέδριο ανακοινώθηκε, επισήμως η διαδικασία προγραμματισμού του νέου στρατηγικού σχεδιασμού της Alliott Group για την περίοδο 2013 – 2018, με κοινό στόχο να «ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο για όλους τους πελάτες». Ο κ. Γιάννης Κλεώπας δήλωσε σχετικά: «Έχοντας διατελέσει ως εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Alliott Group για περισσότερο από έξι χρόνια, είμαι πολύ υπερήφανος που έχω προταθεί για τον ρόλο του Προέδρου, για να ενισχύσω περαιτέρω την ανάπτυξη του ως ένα παγκόσμιο λογιστικό και φοροτεχνικό δίκτυο με κύρος και αξιοπιστία. Σε μια πολιτικά και οικονομικά κρίσιμη εποχή για την παγκόσμια οικονομία, οι προκλήσεις και οι υποχρεώσεις από τη θέση του Προέδρου είναι μεγάλες και πρέπει να αντιμετωπιστούν με σύνεση, οργάνωση, ομαδικότητα και με διορατικότητα για να έχουμε απτά αποτελέσματα και μέλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...