Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ»

Καθώς οι απαιτήσεις της εποχής που διανύουμε έχουν αυξηθεί, οι γνώσεις για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (EKE) και την Αειφόρο ανάπτυξη κρίνονται πλέον ως απαραίτητες σε όλα τα επίπεδα μιας επιχείρησης.

Η Sustainable Development ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας προσφέρει ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ΕΚΕ. Επιπλέον προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα 3 νέα σεμινάρια, πιστοποιημένα από το διεθνή οργανισμό Global Reporting Initiative (GRI).

Στόχος της Εταιρείας αποτελεί η παροχή εξειδικευμένων σεμιναρίων για όλα τα επίπεδα γνώσης των συμμετεχόντων στην ΕΚΕ και ταυτόχρονα η ολοκληρωμένη κάλυψη των θεμάτων αυτών. Ειδικότερα, το Μάιο θα πραγματοποιηθούν 8 εκπαιδευτικά προγράμματα:

  3 Πιστοποιημένα σεμινάρια από το Global Reporting Initiative που αφορούν:

o Στην έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και πως αυτή ενσωματώνεται σε μία Μικρο-μεσαία επιχείρηση

o Στον καθορισμό του Περιεχομένου ενός Απολογισμού ΕΚΕ

o Στην ανάπτυξη διαλόγου με τα Ενδιαφερόμενα Μέρη / Συμμέτοχους

 2 σεμινάρια για την εισαγωγή στην ΕΚΕ και την Αειφόρο Ανάπτυξη

 Ειδικό σεμινάριο για τις απαιτήσεις του νέου προτύπου για την ΕΚΕ ISO 26000

 Ολοκληρωμένο σεμινάριο για τη σφαιρική προσέγγιση της ΕΚΕ στο οποίο περιλαμβάνονται τα διεθνή πρότυπα, οι τάσεις σε Ευρώπη και διεθνώς, Καλές Πρακτικές, καθώς και η μεθοδολογία ανάπτυξης ενός Απολογισμού ΕΚΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος των σεμιναρίων αυτών έχει διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται η επιχείρηση και να μπορούν να επιδοτηθούν έως και 100% από το Κράτος, μέσω του προγράμματος 0,45% ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Η Sustainable Development, GRI Certified Training Partner του διεθνούς οργανισμού Global Reporting Initiative στην Ελλάδα, υλοποιεί από το 2006 ποικιλία σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ΕΚΕ και την Αειφόρο Ανάπτυξη. Τα προγράμματα αυτά έχουν παρακολουθήσει παραπάνω από 400 στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, όπως Εθνική Τράπεζα, Interamerican, Heliosphera, Alpha Bank, ATE Bank, Frigoglass, BSH, ΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΒΑΛ, ΧΑΛΥΨ, Ελληνικά Καλώδια, Σωληνουργεία Κορίνθου κ.α.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Connective WGSE.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.sdev.gr ή επικοινωνήστε με την κα Ελίνα Βασιλειάδου T: 210.80.76.360 E-mail: info@sdev.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...