Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Sustainability Forum 2012 από τη EuroCharity και το Athens Information Technology (AIT)

Η EuroCharity σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο τεχνολογίας AIT (Athens Information Technology) διοργανώνουν το Sustainability Forum 2012: A training, networking and professional development event. Πρόκειται για ένα multi-stakeholder Forum στο οποίο θα μοιραστούν την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες, διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικοί σε θέματα αειφορίας. Το Forum θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΑΙΤ στην Παιανία.

Το Forum έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, και εστιάζει σε θέματα αειφορίας (sustainability), ενώ βασικός του στόχος είναι η ανάδειξη νέων προοπτικών, εν μέσω της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Σκοπός του Forum είναι η παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών στα ενδιαφερόμενα μέρη για την αειφορία μέσω εξειδικευμένων παράλληλων workshops τα οποία έχουν ως εξής:
  • Βασικές αρχές της αειφορίας
  • Πράσινες εξυπνες πόλεις - Περιβάλλον
  • Green ICT
  • Δημιουργώντας μία στρατηγική αειφόρου ανάπτυξης
  • Σύνταξη απολογισμού αειφορίας
  • Διασφάλιση περιεχομένου απολογισμού αειφορίας
  • Μετρώντας και αντισταθμίζοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα
  • Αειφορία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Το Forum απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την αειφορία, CSR Practitioners & Managers, HR Managers, PR Specialists, Marketing Managers, Περιβαλλοντολόγους, Επενδυτές, MKO κ.ά. Μεταξύ των παρουσιαστών των εκπαιδευτικών εργαστηρίων θα είναι ο Derwin Johnson, διεθνούς φήμης σύμβουλος επικοινωνίας και πρώην Αssociate Professor στο Graduate School of Journalism του Columbia University και η Annie Pearce, Associate Professor στο Myers-Lawson School of Construction του Πανεπιστημίου Virginia Tech.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Forum, το αναλυτικό πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eurocharity.org .
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...