Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Alpari FS: H αντίδραση της αγοράς συναλλάγματος στις ελληνικές εκλογές.

English: Logo of the company Alpari Deutsch: U...
 (Photo credit: Wikipedia)
Παρακολουθώντας την αντίδραση της αγοράς συναλλάγματος στις ελληνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο Πίτερ Λεωνίδου, επικεφαλής πωλήσεων της Alpari FS, μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες online forex trading, σχολίασε:

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, η αγορά παρουσίασε θετικά σημάδια και το EUR/USD άνοιξε με πιο ψηλές τιμές κατά τη διάρκεια της ασιατικής περιόδου τη Δευτέρα, φτάνοντας στο 1,2745 το πρωινό της Δευτέρας.

Οι αγορές συνέχισαν την ανοδική τους πορεία κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιόδου με την ενδυνάμωση του ευρώ, την ενδυνάμωση της στερλίνας και την αποδυνάμωση του δολαρίου. Παρόλα τα θετικά σημάδια, φάνηκε ότι αυτή ήταν μια πλαστή άνοδος, αφού το ευρώ βρήκε αντίσταση στο 1,2750 και ξαφνικά έπεσε στο 1,2625.

Αυτό δείχνει ότι παρόλο που υπήρξε μια θετική αντίδραση στα αποτελέσματα τον εκλογών, αυτή ήταν σύντομη. Παρότι οι διακυμάνσεις έφτασαν στα ύψη, η έλλειψη αυτοπεποίθησης στην αγορά δείχνει ότι ο κόσμος ξεκίνησε να πουλά».

Η Alpari FS είναι εγγεγραμμένη ως Επενδυτική Εταιρεία Κύπρου και κατέχει άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με αριθμό άδειας 129/10.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...