Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Έλληνες εστιάτορες από το Βερολίνο στις εγκαταστάσεις του ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ

Τις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στο Αίγιο επισκέφτηκαν πρόσφατα Έλληνες εστιάτορες από το Βερολίνο για να παρακολουθήσουν μια αποκλειστική γαστρονομική παρουσίαση με προϊόντα Kallimanis από το Λευτέρη Λαζάρου. Ο Έλληνας chef μαγείρεψε υφιστάμενους και νέους κωδικούς της επαγγελματικής σειράς προϊόντων Kallimanis Food Service σε γευστικούς συνδυασμούς που κατενθουσίασαν τους προσκεκλημένους. Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα Ελλήνων εστιατόρων που επισκέφθηκαν το τελευταίο διάστημα τις εγκαταστάσεις της εταιρίας, καθώς στις αρχές Απριλίου είχε προηγηθεί αντίστοιχη ομάδα από τη Φρανκφούρτη. Ο κύκλος των προγραμματισμένων επισκέψεων αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο με ακόμα μια ομάδα Ελλήνων εστιατόρων από τη Γερμανία.


Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης της επαγγελματικής σειράς προϊόντων Kallimanis στην αγορά της μαζικής εστίασης του εξωτερικού αλλά και της στενότερης συνεργασίας της εταιρίας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ με την εταιρία Cavino, τη μεγαλύτερη ελληνική εξαγωγική εταιρία κρασιού και ούζου στη γερμανική αγορά με έδρα επίσης στο Αίγιο, η οποία διοργάνωσε το ταξίδι φιλοξενίας των Ελλήνων εστιατόρων. Οι δυο εταιρίες έχουν ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν σε κοινά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.


«Η ενίσχυση της ανάπτυξης της εταιρίας μας στο εξωτερικό αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Ως εκ τούτου επενδύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση με επιμέρους δράσεις που θα συνδράμουν στην επίτευξη του στόχου μας για συμμετοχή των εξαγωγών στο 15% του τζίρου μας έως το τέλος του έτους. Παράλληλα, η εταιρία μας έχει προσανατολιστεί στην ανάπτυξη καθώς και την περαιτέρω αξιοποίηση των συνεργασιών με άλλες επιχειρήσεις του τομέα των τροφίμων και όχι μόνο. Η συνεργασία μας με την εταιρία Cavino σηματοδοτεί την απαρχή αυτής της επιχειρηματικής απόφασης», δηλώνει η Πρόεδρος του Ομίλου Βασιλική Καλλιμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...