Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Διοικητικές μεταβολές στην INTERAMERICAN

Mε γνώμονα τη σταθερή αποτελεσματικότητα στις ασφαλιστικές εργασίες


Σε αναδιάταξη προσώπων στην ηγεσία του εμπορικού τομέα προχωρεί η INTERAMERICAN, εκτιμώντας τις τρέχουσες οργανωτικές ανάγκες και με στόχο μια σταθερά αποτελεσματική διαχείριση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στην ασφαλιστική αγορά.

Η εταιρεία, με αφορμή την ολοκλήρωση της επιτυχημένης θητείας του κ. John O’ Dwyer ως γενικού διευθυντή ασφαλιστικών εργασιών και την ένταξή του προσεχώς στη διοίκηση του διεθνούς τομέα της μητρικής ACHMEA στην Ολλανδία, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ικανό έμψυχο δυναμικό της.

Η νευραλγική θέση του γενικού διευθυντή ασφαλιστικών εργασιών ανατίθεται στον κ. Γιώργο Μαυρέλη, μετά το ιδιαιτέρως επιτυχημένο έργο του και τις τομές ανάπτυξης που επεχείρησε ως γενικός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ. Σε ακολουθία της εν λόγω μεταβολής ο κ. Γιάννης Καντώρος, έμπειρο στέλεχος με σημαντική συνεισφορά στα αποτελέσματα του εμπορικού τομέα, προάγεται από αναπληρωτής σε γενικό διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Μετά τις ανωτέρω εξελίξεις, τη διοικητική ομάδα αιχμής υπό την ηγεσία του κ. Γιώργου Κώτσαλου, Διευθύνοντος Συμβούλου, αποτελούν οι κ.κ. Constantino Moushino, Γεν. Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών (CFO), Γιώργος Μαυρέλης, Γεν. Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών (COO) και Γιάννης Καντώρος, Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ (CCO).

Αναφερόμενος στις διοικητικές μεταβολές ο κ. David Sanderse, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της INTERAMERICAN και επικεφαλής του διεθνούς τομέα της ACHMEA, δήλωσε:

«Στην ACHMEA είμαστε ικανοποιημένοι από τα θετικά αποτελέσματα που πέτυχε η INTERAMERICAN μέσα στις συνθήκες κρίσης που υφίστανται στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη. Η διοικητική ομάδα εκφράζει την κεντρική επιλογή της ACHMEA, που είναι η προστασία των ασφαλισμένων της. Οι μεταβολές στη σύνθεση της ομάδας αποτελούν στρατηγικού χαρακτήρα απόφαση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διατήρηση των μέχρι σήμερα θετικών αποτελεσμάτων και στη συνέχεια, εν όψει των προκλήσεων που η ελληνική αγορά θα κληθεί να αντιμετωπίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...