Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Amita Motion Music Manager!

Η Amita Motion συνεχίζει να μας παρασύρει στις πιο θετικές ενέργειες αλλά και στις πιο συναρπαστικές μουσικές στιγμές! Η πρωτότυπη on line ενέργεια “Amita Motion Music Manager”, που παρουσίασε φέτος η Amita Motion αγαπήθηκε αμέσως δίνοντας στους νέους τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν οι music managers των αγαπημένων τους καλλιτεχνών: Stan, Vegas, Ήβη Αδάμου, Κόκκινα Χαλιά, Μύρωνα Στρατή και Ελένη Φουρέϊρα!!

Οι Amita Motion Music Managers βρίσκονται ήδη στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού και γεμάτοι θετική ενέργεια και αφοσίωση έχουν περάσει στη διαδικασία επιλογής και υλοποίησης συγκεκριμένων ενεργειών για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες! Οι υποψήφιοι music managers υλοποιώντας τις ενέργειες που τους ζητήθηκαν, ψήφισαν και επέλεξαν το τραγούδι αλλά και το concept του αντίστοιχου video clip του αγαπημένου τους καλλιτέχνη το όποιο και υλοποιήθηκε. Το αποτέλεσμα είναι μία σειρά εντυπωσιακών videos clips τα οποία θα παρουσιαστούν σύντομα!

Με την παρουσίαση των backstage φωτογραφιών από τα γυρίσματα video clips, μεταφερόμαστε σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με άκρως καλοκαιρινές και θετικές εικόνες μαζί με την Amita Motion!

Το πιο θετικό μουσικό ταξίδι συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...