Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Πολυνίκης η INTERAMERICAN στα Business IT Excellence Awards 2012

O νέος θεσμός των βραβείων Business IT Excellence Awards, που οργανώθηκε από το περιοδικό netweek για την αναγνώριση και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ανέδειξε πρωταγωνίστρια την INTERAMERICAN με συγκομιδή τεσσάρων βραβείων και ενός επαίνου.

Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN πρώτευσε στις κατηγορίες mobility για την εφαρμογή emobile “askme”, security για το σύστημα ασφάλειας στη διαχείριση δεδομένων, internet and collaborative i.s. για το online σύστημα πωλήσεων anytime και τέλος, στην κατηγορία ενοποίησης συστημάτων, όπου έχει υλοποιηθεί ένα μοναδικού εύρους έργο υποδομής για την ενιαία ταυτότητα πελάτη. Ο έπαινος που απονεμήθηκε στην εταιρεία αφορά στην κατηγορία IT service management.

Η INTERAMERICAN έχει πραγματοποιήσει κατά την τελευταία τριετία σημαντικές επενδύσεις στη σύγχρονη τεχνολογία σε επίπεδο οργάνωσης, στελέχωσης, εκπαίδευσης και εφαρμογών προς την κατεύθυνση ενός απόλυτα πελατοκεντρικού συστήματος, που έχει ήδη θετικές συνέπειες όχι μόνο στη σχέση με τους ασφαλισμένους αλλά και στον έλεγχο του κόστους. Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας για την τριετία 2012-2014 προσεγγίζει οικονομικά τα 20 εκατ. ευρώ.

Τα βραβεία Business IT Excellence Awards είχαν την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που είχε και την ευθύνη της κριτικής επιτροπής για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...