Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Επέκταση της συνεργασίας INTERAMERICAN - ΙΑΣΩ

Η INTERAMERICAN και ο Όμιλος ΙΑΣΩ ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει, με την ένταξη της μαιευτικής και γυναικολογικής κλινικής ΙΑΣΩ στο δίκτυο των συνεργαζομένων με την INTERAMERICAN νοσηλευτηρίων, στο πλαίσιο του ευρύτερου δικτύου υγείας της ασφαλιστικής εταιρείας.

Η συνεργασία των δύο Ομίλων εξασφαλίζει την παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών από τη μαιευτική–γυναικολογική κλινική ΙΑΣΩ σε κάθε ασφαλισμένη με πρόγραμμα υγείας Medisystem, αλλά και για κάθε τύπου πρόγραμμα υγείας της INTERAMERICAN. Η συμφωνία προβλέπει την απευθείας κάλυψη από την INTERAMERICAN των ασφαλισμένων που επιλέγουν το ΙΑΣΩ για νοσηλεία για γυναικολογικά περιστατικά. Σημειώνεται ότι η σύμβαση του ΙΑΣΩ με τον ΕΟΠΥΥ παρέχει τη δυνατότητα, για τα ασφαλιστήρια της INTERAMERICAN στα οποία προβλέπεται συμμετοχή στο κόστος της νοσηλείας, να συμμετέχει απευθείας ο ασφαλιστικός φορέας στο κόστος αυτό προς όφελος των ασφαλισμένων.

Ο κ. Γ. Σταματίου, πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ και ο κ. Γ. Βελιώτης, γενικός διευθυντής ζωής και υγείας της INTERAMERICAN, αναφερόμενοι στη συνεργασία τόνισαν τον κοινό στόχο της πληρέστερης κάλυψης της υγείας των ασφαλισμένων της εταιρείας με τη δεδομένη ποιότητα υπηρεσιών της μεγαλύτερης γυναικολογικής κλινικής στην Ελλάδα.

Η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει πανελλαδικά το δίκτυο υγείας για τους ασφαλισμένους της, που αριθμεί 1.295 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, εκ των οποίων οι 385 απαρτίζουν το δίκτυο χειρουργών-ειδικών συνεργατών που αμείβονται απευθείας από την εταιρεία. Στο δίκτυο υγείας περιλαμβάνονται, επίσης, 233 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα και 17 κλινικές (σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Κρήτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...