Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Το Παγκόσμιο Ετήσιο Συνέδριο του Διεθνούς Δικτύου Alliott Group θα πραγματοποιηθεί 17 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ

Το ετήσιο συνέδριό του σε παγκόσμιο επίπεδο θα πραγματοποιήσει ο Διεθνής Λογιστικός Οργανισμός Alliott Group στις 17 Οκτωβρίου 2012, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Το συνέδριο θα έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες, έως τις 20 Οκτωβρίου, όπου θα παρουσιαστούν μία σειρά ομιλιών από τους εταίρους ανά τον κόσμο με θέματα οικονομικής, λογιστικής και νομικής φύσεως, ενώ θα εγκριθούν οι στόχοι και οι στρατηγικές ανάπτυξης για το 2013.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν αναλύσεις της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών και πως η ανάπτυξή της επηρεάζεται από άλλες αγορές. Επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρουσίαση των εταίρων που χειρίζονται επιχειρήσεις που έχουν παρουσία σε πολλές αγορές. Δύο από τις σημαντικότερες συνεδρίες είναι αφενός μεν εκείνη που θα θέσει το θέμα πως διατηρούνται οι υφιστάμενοι πελάτες και πως ο ικανοποιημένος πελάτης γίνεται πιστός πελάτης, και αφετέρου εκείνη όπου θα αναφερθούν τεχνικές που βελτιώνουν τη σχέση πελάτη- συνεργάτη, προσδιορίζοντας νέες ευκαιρίες cross selling.

Λίγο πριν τη λήξη του ετήσιου συνεδρίου η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Γιάννης Κλεώπας (φωτό), ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., έχει προταθεί ομόφωνα και είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του διεθνούς δικτύου Alliott Group.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...