Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση Υψηλών Προδιαγραφών που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου MSc Marketing Management


Το Mediterranean College συμβάλλει στην Επαγγελματική Ανάπτυξη και τη Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση των Εργαζομένων μέσω Ειδικού Προγράμματος Επιδότησης Διδάκτρων 50%  για τα Στελέχη της Διαφημιστικής Αγοράς και της Επικοινωνίας

Η επιλογή ενός Μεταπτυχιακού Προγράμματος, αποτελεί μια πολύ σημαντική υπόθεση για  την επαγγελματική εξέλιξη και  την προσωπική ανάπτυξη του κάθε Στελέχους.
Το Mediterranean College, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που του επιτρέπουν να προσφέρει
υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή εκπαίδευση, που ανταποκρίνεται στα προσωπικά κριτήρια αξιολόγησης και στις προσδοκίες του κάθε εργαζόμενου για μια ανοδική καριέρα.
Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα  του Mediterranean College, έχοντας επίγνωση της  σπουδαιότητας της επιλογής ενός μεταπτυχιακού προγράμματος, έχει επιλέξει προγράμματα υψηλού επιπέδου και επαγγελματικής αξίας, τα οποία συνδυάζουν την ακαδημαϊκή και επιστημονική γνώση με την σύγχρονη επαγγελματική πραγματικότητα και τις σημερινές επαγγελματικές ανάγκες.
Γι αυτό και οι απόφοιτοι του Mediterranean Collegeδιακρίνονται και καταξιώνονται στον επαγγελματικό τους χώρο, κατέχοντας ηγετικές θέσεις στον κλάδο τους

To Πρόγραμμα MSc Marketing Management

To MSc Marketing Management προσφέρει ένα εύρος γνώσης σε όλες τις περιοχές του marketing καθώς και την ευκαιρία στους μεταπτυχιακούς φοιτητές να εξειδικευτούν σε τομέα της επιλογής τους μέσω της εκπόνησης διπλωματικής εργασίας (independent study).
Το σύνολο του  προγράμματος έχει σχεδιαστεί με τη συνεργασία επιχειρήσεων της αγοράς, με στόχο  να ενισχύσει τις διοικητικές  και ηγετικές δεξιότητες των συμμετεχόντων  και να τους προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις από τα στελέχη τους.

Είναι ένα από  τα λίγα προγράμματα στη Μ. Βρετανία που είναι πιστοποιημένα από το Chartered Institute of Marketing (CIM) για την απόκτηση Dual Award. Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές, παράλληλα με το πρόγραμμα MSc μπορούν να αποκτήσουν το CIM Professional Diploma in Marketing, λαμβάνοντας ένα ισχυρό επαγγελματικό πιστοποιητικό με διεθνή εμβέλεια. Επιπρόσθετα, με την απαραίτητη εργασιακή εμπειρία θα μπορούν να εγγραφούν στο Chartered Institute of Marketing, με την ιδιότητα του συνεργάτη (associate) ή του μέλους (member) και να χρησιμοποιούν τους διακριτικούς τίτλους ACIM ή MCIM.

Το περιεχόμενό του  προγράμματος είναι πρακτικό και  εφαρμοσμένο σε πραγματικές επιχειρήσεις, μέσω case studies, εκπαιδευτικών επισκέψεων, διαλέξεων από επισκέπτες εισηγητές, mini projects και εργασιών.

Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα  είναι ιδανικό για όσους έχουν  πρόσφατα αποκτήσει πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο ή αντίστοιχο τίτλο σπουδών  σε ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή συγγενική, και επιθυμούν να εξειδικευτούν στο Marketing. Πτυχιούχοι άλλων ειδικοτήτων μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν το MSc Marketing Management για να αλλάξουν ή να διευρύνουν τον επαγγελματικό τους πεδίο.
Επιπλέον, το πρόγραμμα  αποτελεί άριστη επιλογή για όλους  όσους εργάζονται ήδη στον τομέα  του Marketing ή της Επικοινωνίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο. Μεγαλύτερης ηλικίας υποψήφιοι που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούν να γίνουν αποδεκτοί στο πρόγραμμα εφ' όσον διαθέτουν σημαντική εργασιακή εμπειρία.
Το πρόγραμμα προσφέρεται με τη μέθοδο παρακολούθησης part-time ή full-time.
Η Διάρκεια του Προγράμματος είναι 2 έτη part-time, ή 1 έτος full-time. Η Γλώσσα Διδασκαλίας είναι η Αγγλική. Το Πρόγραμμα Μαθημάτων περιλαμβάνει φοίτηση δύο απογεύματα / εβδομάδα (part-time) και τέσσερα απογεύματα / εβδομάδα (full-time).
Η Έναρξη του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί  εντός Οκτωβρίου 2012.

Το Business School του Mediterranean College από το 1977 μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα.
Σε μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών, προσφέρει επίσης σε συνεργασία με το University of Derby, UK τα Προγράμματα: ΜΒΑ και ΜΑ Management.
To Mediterranean College είναι Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας για τις δομές του στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, έχει αναγνωριστεί από το BAC ( British Accreditation Council) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση. 
Info: Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 547 708, Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...