Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Transparent (Διαφανείς) οθόνες από την LG

Η LG φέρνει το μέλλον ένα «βλέμμα» πιο κοντά με τη νέα σειρά διάφανων οθονών 47TS30MF και 26TS30MF 

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας καινοτόμας σειράς Transparent (διάφανων) οθονών 47TS30MF και 26TS30MF φέρνοντας το μέλλον ένα «βλέμμα» πιο κοντά. Η νέα σειρά των Τransparent Displays της LG δεν ξεχωρίζει μόνο για την εντυπωσιακή και καινοτόμα σχεδίαση, αλλά και για την αξεπέραστη ποιότητα εικόνας και την υψηλή αντίθεση (high contrast) που προσφέρει, δίνοντας τη δυνατότητα στον θεατή να παρακολουθεί όχι μόνο το βίντεο που προβάλεται στην οθόνη αλλά και τα αντικείμενα που βρίσκονται πίσω από αυτήν.

Οι Transparent (διαφανείς) οθόνες διατίθονται σε δύο μεγέθη, 26’’ και 47’’ και αποτελούν μοναδική λύση για εμπορικές χρήσεις, αφού εφαρμόζουν τέλεια σε βιτρίνες ή προθήκες καταστημάτων, εκθεσιακών κέντρων αλλά και μουσείων. Με χρήση των πρωτοποριακών τεχνολογιών της LG όπως το IPS Panel, επιτυγχάνεται η καλύτερη ορατότητα, ζωντανά χρώματα και μοναδικά υψηλή ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Έτσι εξασφαλίζεται ότι ο θεατής – πελάτης θα εστιάσει στο περιεχόμενο ή στο αντικείμενο που προβάλλεται.

Οι Transparent οθόνες της LG αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για το ότι η εταιρεία αναπτύσσει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις που στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των επαγγελματιών, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...