Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Το e-shop.gr δίνει την έξυπνη λύση για τη θέρμανση!

Εν όψει του χειμώνα το e-shop.gr εγκαινιάζει μία ακόμα προϊοντική κατηγορία! Ύστερα από την τεράστια απήχηση που βρήκε η νέα κατηγορία με τα κλιματιστικά που δρόσισε τους πάντες το φετινό καλοκαίρι οικονομικά και αποτελεσματικά, το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα αποφάσισε να λάβει αντίστοιχα μέτρα και για το χειμώνα και να επεκταθεί σε μία ακόμα κατηγορία!

Έτσι, στο εξής θα μπορείτε επίσης να προμηθεύεστε από το e-shop.gr συσκευές θέρμανσης όπως αερόθερμα, ηλεκτρικά καλοριφέρ, θερμάστρες (σόμπες αλογόνου, ηλεκτρικές σόμπες κτλ.),θερμοπομπούς convector, αλλά και ηλεκτρικές κουβέρτες, για να αντιμετωπίσετε τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες χωρίς να βλάψετε το πορτοφόλι σας!

Αγνοήστε, λοιπόν, την απαγορευτική τιμή του πετρελαίου και δώστε την πιο έξυπνη λύση στο φλέγον ζήτημα για τη θέρμανση, με τις ασυναγώνιστες προτάσεις για οικονομικές και αποδοτικές συσκευές θέρμανσης από το e-shop.gr!

Επώνυμα προϊόντα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με τη γνωστή συνέπεια που διακρίνει το e-shop.gr απέναντι στον Έλληνα καταναλωτή εδώ και 14 χρόνια, είναι το τρίπτυχο που αναμένεται να στέψει και τη νέα αυτή κατηγορία με επιτυχία. Καλό χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...