Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

National Champion η GLOBO: Εκπροσωπεί τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία 2012 στην κατηγορία «International Growth Strategy»


O κ. Άθως Στυλιανού:  Διευθύνων Σύμβουλος RSM Greece, κ. Νότης Μηταράκης: Υφυπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Μάκης Μπονάνος: Γενικός Διευθυντής Ομίλου GLOBO και ο Dr. David Landsman:  Βρετανός Πρέσβης  
Ο Όμιλος GLOBO, κορυφαίος στο χώρο των εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας και επιχειρηματικού λογισμικού, προκρίθηκε στον ημιτελικό των Eυρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων 2012, ως ένας από τους 14 National Champions του θεσμού.

Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική επιβράβευση που έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των διεθνών και εγχώριων διακρίσεων της GLOBO, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον καινοτόμο και εξωστρεφή χαρακτήρα της και τον διεθνοποιημένο προσανατολισμό των δραστηριοτήτων της. Ειδικότερα, τα European Business Awards είναι τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν τις πιο δυναμικές και εύρωστες επιχειρήσεις της Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες κατατάσσεται και η GLOBO.

Στη σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη Dr David Landsman τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος απηύθυνε ομιλία και συμμετείχε στην απονομή των βραβείων μαζί με τον Βρετανό Πρέσβη και τον κ. Άθω Στυλιανού, Διευθύνοντα Σύμβουλο της RSM Greece, παρουσία σημαντικών Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων. Από πλευράς GLOBO το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μάκης Μπονάνος, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, επισημαίνοντας: «Η συγκεκριμένη διάκριση ενισχύει περαιτέρω το διεθνές προφίλ της GLOBO και αναγνωρίζει τις προσπάθειές μας για διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η επιβράβευση αυτή μας κάνει ακόμα πιο αφοσιωμένους στο στόχο να συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των ηγέτιδων εταιρειών στον τομέα της καινοτομίας και να συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη της Ευρώπης».

Στην  ημιτελική φάση που έχει προκριθεί η GLOBO μαζί με 13 ακόμα επιχειρήσεις, θα αξιολογηθεί στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, διεκδικώντας τον τίτλο Ruban D’Honneur ανάμεσα στις 110 κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης, τον Ιανουάριο του 2013. 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...