Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

SAP QUALITY AWARDS 2012: Βραβείο Στην Εταιρία ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Για Την Άρτια Εφαρμογή Του Προτύπου SAP ERP
Σε πρόσφατη απονομή των βραβείων SAP Quality Awards που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, η εταιρία ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ βραβεύθηκε ως ο bronze winner της μεσαίας κατηγορίας για την άρτια και εξαιρετική εφαρμογή του προγράμματος SAP ERP. Πρόκειται για ένα θεσμό που πραγματοποιείται από την SAP τα τελευταία τρία χρόνια με στόχο την ανάδειξη των πιο επιτυχημένων εγκαταστάσεων σε κάθε χώρα αλλά και πανευρωπαϊκά. 

«Η εγκατάσταση SAP προσέδωσε καινοτομία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ» δηλώνει η Πρόεδρος της εταιρίας, Βασιλική Καλλιμάνη. «Επιλέξαμε να αξιοποιήσαμε την πληροφορική ως βασικό άξονα για την υλοποίηση της παρούσας και μελλοντικής στρατηγικής μας και είναι χαρακτηριστικό πως η εφαρμογή του προγράμματος έχει ήδη αρχίσει να επιφέρει σημαντικά οφέλη συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενίσχυση της λειτουργίας και απόδοσης της εταιρίας».

Ο Διευθυντής Πληροφορικής της εταιρίας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, κ. Περικλής Τσουτσάνης, επικεφαλής της εφαρμογής του πληροφοριακού συστήματος, αναφέρθηκε στις παραμέτρους επιτυχίας του προγράμματος: «Η εταιρία μας προσδιόρισε και οριοθέτησε με μεγάλη ακρίβεια τις ανάγκες της, ενώ έδωσε έμφαση στην επιλογή του κατάλληλου λογισμικού καθώς και του συνεργάτη υλοποίησης (TEKA Systems). Αξίζει να σημειωθεί πως η λύση Catch Weight Management της SAP, που εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην εταιρία ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, συντέλεσε στην αποτελεσματική διαχείριση των προϊόντων μεταβλητού βάρους σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής και παραγωγικής μας αλυσίδας. Τέλος, η τήρηση διαδικασιών διαχείρισης έργου, η υψηλή αφοσίωση της ομάδας έργου καθώς και η αμέριστη στήριξη της από τη Διοίκηση αποτέλεσαν αναμφισβήτητα βασικές παραμέτρους επιτυχίας».

«Mε μεγάλη χαρά καταφέραμε να εφαρμόσουμε και στην Ελλάδα τον «διαγωνισμό» των Quality Awards, πρόγραμμα ευρωπαϊκών προδιαγραφών που εξασφαλίζει την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων. Η συμμέτοχη ήταν υψηλότερη από την αναμενόμενη και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Η υποψηφιότητα της Καλλιμάνης κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής - που αποτελούσαν δύο καθηγητές πανεπιστημίου, ένας δημοσιογράφος και τρία στελέχη της SAP Hellas - για την ομαλή μετάβαση στο SAP, τον ενθουσιασμό του πελάτη, την άρτια συνεργασία διοίκησης-εργαζομένων και τα άμεσα αποτελέσματα. Εκ μέρους της SAP συγχαίρουμε την Καλλιμάνης και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε στο μέλλον με άλλη υλοποίηση και να προκριθούν και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.» δήλωσε η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, COO, SAP Hellas and Cyprus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...