Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Διαδραστικό ημερήσιο σεμινάριο για την ΕΚΕ 2ος κύκλος


Η επιτυχία του κύκλου των βιωματικών σεμιναρίων για την ΕΚΕ με τίτλο: «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Γυρίζουμε Σελίδα», θα συνεχιστεί με ένα δεύτερο κύκλο ανταποκρινόμενοι στις πολλές αιτήσεις για την παρακολούθηση τους. 

Η ανάγκη για μία ολοκληρωμένη και  σύγχρονη αντίληψη για την ΕΚΕ  οδήγησε την εταιρία “ΑPSON Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη” με επικεφαλής την κυρία Αναστασία Ψωμιάδη, Δρ. Κοινωνικής Ψυχολογίας, σε συνεργασία με την εταιρία «diaplous- ssda» με επικεφαλής τον κο Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, Σύμβουλο επιχειρήσεων, να προγραμματίσουν και να προσφέρουν τη διαδραστική αυτή εκπαιδευτική προσέγγιση.

Ένα πρωτότυπο βιωματικό σεμινάριο  που στοχεύει στην εξάσκηση, ενδυνάμωση, σχεδιασμό, επιτυχή στόχευση, υλοποίηση και αποτίμηση των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Γυρίζοντας πραγματικά σελίδα σε όσα  γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι και στελέχη φορέων, ελεύθεροι  επαγγελματίες, φοιτητές κ.α.  θα έχουν τη δυνατότητα να ενδυναμώσουν τη γνώση τους και να την εφαρμόσουν προς όφελος της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Στο βιομηχανικό χώρο “Art Factor” στις 7 & στις 14 Φεβρουαρίου 2013 οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία μέσα από  ασκήσεις επί σκηνής, προσομοιώσεις, διαχείριση περιστατικών καθώς και ανάληψη ρόλων και καταστάσεων:

·        Να αντιληφθούν ξεκάθαρα τις έννοιες και το περιεχόμενο της ΕΚΕ
·        Να διαχωρίζουν ενέργειες και δράσεις ΕΚΕ από άλλες επικοινωνιακές, διαφημιστικές και χορηγικές προσεγγίσεις
·        Να επιλέγουν κάθε φορά, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν, αποτελεσματικές και συνεπείς δράσεις ΕΚΕ με βάση τη στρατηγική  

Είναι κοινωνική αναγκαιότητα πλέον:
·        ο επαναπροσδιορισμός του νοήματος και του περιεχομένου της ΕΚΕ στην Ελλάδα, που είναι παρεξηγημένος και θεωρείται πολυτέλεια
·        η τοποθέτηση της ΕΚΕ στη στρατηγική  ατζέντα των φορέων και των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και όχι μόνο των μεγάλων
·        η εφαρμογή δράσεων και πρακτικών χωρίς ιδιαίτερο – πολλές φορές και με καθόλου- budget

Χορηγός επικοινωνίας: Action Global Communications Hellas

Πληροφορίες για το σεμινάριο:
Αριστέα Αποστολοπούλου
Kιν:  6936 053 120
Τηλ.:    210 6856 360-1
e-mail: trainingexperience@apson.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...