Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

H ADP Ηγέτιδα Εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο στο IDC MarketScape

Στην Κατηγορία Outsourcing Ανθρωπίνων Πόρων και Λειτουργίας Επιχειρηματικών Διαδικασιών


Η ADP*, κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινων πόρων (Human Capital Management-HCM), ανακοίνωσε την αναγνώρισή της στην κορυφή της κατηγορίας Outsourcing Ανθρωπίνων Πόρων και Λειτουργίας Επιχειρηματικών Διαδικασιών σε παγκόσμιο επίπεδο (HR BPO) από την International Data Corporation (IDC).

Η πρόσφατα δημοσιευμένη IDC MarketScape ανάλυση με τίτλο «Worldwide HR BPO 2012 Vendor Analysis» αναφέρει την ADP ως «τον μεγαλύτερο πάροχο HR BPO υπηρεσιών, με πολυάριθμα ισχυρά σημεία, όπως παγκόσμια κάλυψη, φήμη και αξιοπιστία, βιωσιμότητα και προσιτή σε βάθος χρόνου». Το σκορ της ADP στον άξονα της στρατηγικής κατά τη διάρκεια της αναφοράς, όπου προσμετράται η καινοτομία, η εξυπηρέτηση των πελατών και η στρατηγική επιλογή του πελατολογίου, ξεπέρασε κατά πολύ τις λοιπές εταιρείες.

Αντίγραφο της αναφοράς της IDC μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.adp.com/adp_solutions/analyst-reports/idc-bpo/index.aspx

«Για μία ακόμη φορά η ADP αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στην ανάλυσή μας, με περισσότερους από τρία εκατομμύρια πελάτες να εξυπηρετούνται σε τομείς όπως η outsourcing διαχείριση επιλογής προσωπικού (RPO), το ανθρώπινο δυναμικό, και οι υπηρεσίες μισθοδοσίας» είπε η κα Lisa Rowan, αντιπρόεδρος του τομέα μελετών και HR Services της IDC.

Η IDC επίσης αναφέρει σε μία μελέτη της, που διεξήγαγε για λογαριασμό της η Sourcing Analytics Inc, για το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) του outsourcing ανθρωπίνων πόρων και της λειτουργίας επιχειρηματικών διαδικασιών (HR BPO) ότι η επιλογή της εξωτερικής ανάθεσης μισθοδοσίας στην ADP μέσω του BPO μοντέλου, όχι μόνο χαμηλώνει τα κόστη της διαχείρισης της μισθοδοσίας αλλά αλλάζει το σύνολο των διαδικασιών που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό.

Η ετήσια μελέτη IDC MarketScape με τίτλο «Worldwide HR BPO 2012 Vendor Analysis” αφορά μεγάλες επιχειρήσεις (με περισσότερους από 1,000+ υπαλλήλους) και τις HR BPO λύσεις, όπως υπηρεσίες μισθοδοσίας, λύσεις HR, διοικητικές εργασίες, παροχές στους εργαζομένους, RPO και διαχείριση συνταξιοδοτικού προγράμματος. Η αξιολόγηση των προμηθευτών βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο και αυστηρό πλαίσιο που συνεκτιμά μια σειρά από κριτήρια και προσδιορίζει τους παράγοντες που συμβάλουν περισσότερο σε μία επιτυχημένη πορεία στην συγκεκριμένη αγορά, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

«Η νέα μελέτη IDC MarketScape αποτελεί μία εξαιρετική πιστοποίηση της ικανότητας της ADP να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μισθοδοσίας για τους πελάτες της ανά τον κόσμο. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιτυχία της ADP, την οποία εκπροσωπούμε εξυπηρετώντας πολυάριθμους πελάτες και στην ελληνική αγορά» είπε ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Payroll Services, Employer Services International για την παροχή των υπηρεσιών της ADPStreamline στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...