Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Νέα Συνεργασία της SKAG και της HENKEL ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SKAG – Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την HENKEL ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, αναλαμβάνοντας τη διανομή προϊόντων διόρθωσης, συγκόλλησης, ταινιών & προϊόντων χειροτεχνίας Pritt ™, LOCTITE™ και PATTEX™ στο κανάλι διανομής των χαρτοπωλείων και βιβλιοπωλείων, πανελλαδικά από 1/1/2013.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο ένα ευρύ δίκτυο διανομής με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε καταναλωτή την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων SKAG και HENKEL. Η συνεργασία των δύο εταιρειών προβλέπει τη διανομή σε πρώτη φάση των προϊόντων της Henkel σε 2.300 χαρτοπωλεία και βιβλιοπωλεία.

Η Henkel είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς σε τεχνολογίες συγκόλλησης. Το 1969 δημιούργησε την πρώτη κόλλα σε μορφή stick παγκοσμίως. Η εταιρία ξεχωρίζει για τα καινοτομικά της προϊόντα, την άριστη ποιότητα και την υψηλή εξειδίκευση στα συγκολλητικά προϊόντα για το σπίτι, το σχολείο και το γραφείο. Τα πρωτοποριακά προϊόντα της εταιρίας Henkel διατίθενται και είναι γνωστά παγκοσμίως για την υψηλή ποιότητα και τα άριστα αποτελέσματα τους, γεγονός που αντανακλάται στην εμπιστοσύνη που έχει λάβει από τους καταναλωτές.

Η SKAG, ηγέτης στο χώρο των σχολικών, χαρτικών και ειδών αρχειοθέτησης εξαιρετικής ποιότητας, έχοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας & σεβασμού από όλο το φάσμα της αγοράς, αποτελεί ένα άριστο μοντέλο Παραγωγικής Μονάδας, που το 2013 συμπληρώνει 57 χρόνια λειτουργίας. Από το Κρυονέρι Αττικής παράγει, εξυπηρετεί και διανέμει πανελλαδικά πάνω από 1.300 προϊόντα, ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας της έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 5.800 ικανοποιημένους πελάτες της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...