Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Η GLOBO Technologies αναγνωρίζεται ως Gold Specialist Partner της HP


H εταιρεία πληροφορικής GLOBO Technologies αναγνωρίζεται ως HP Gold Specialist Partner λαμβάνοντας την εξειδίκευση του Professional Computing Specialist.

H συγκεκριμένη πιστοποίηση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πλέον η εταιρεία  αναγνωρίζεται από την Hewlett Packard ως ένας Value added reseller που διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία και είναι σε θέση να υλοποιεί έργα που βασίζονται σε κεντρικά συστήματα της HP. Στις λύσεις αυτές  περιλαμβάνονται όλα τα κεντρικά επιχειρησιακά συστήματα της HP, όπως Proliant, Blade και Business-Critical Servers, καθώς και λύσεις αποθηκευτικών μέσων (Storage), που απευθύνονται τόσο στην αγορά των μικρομεσαίων, όσο και σε αυτή των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων.

Η πιστοποίηση  αυτή έρχεται να ενισχύσει ακόμα  περεταίρω το δυναμικό προφίλ της GLOBO Technologies και να υπηρετήσει το στρατηγικό της σχεδιασμό, αποδεικνύοντας ότι επενδύει σταθερά στο χώρο του System Integration, με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που μπορούν να καλύψουν ανάγκες σχεδιασμού, υλοποίησης και τεχνικής υποστήριξης λύσεων κεντρικών υποδομών. Η GLOBO Technologies διευρύνει συνεχώς τις δραστηριότητες της, επιλέγοντας στρατηγική και απ’ ευθείας συνεργασία με τους σημαντικότερους διεθνείς κατασκευαστές Hardware & Software. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να αναλάβει με αποτελεσματικότητα σύνθετα και ολοκληρωμένα έργα πληροφορικής σε οργανισμούς Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...