Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Ο Dr. Henrik Scharfe Κεντρικός Ομιλητής στο Business Week των Φοιτητών του DEREE


Μια απο τις 100 σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου  
για το 2012, σύμφωνα με το περιοδικό Time
--------------------
Business Week: 11-14 Μαρτίου, DEREE - The American College of Greece
--------------------
Ένας  από τους 100 σημαντικότερους ανθρώπους του 2012 σύμφωνα με τη κατάταξη του περιοδικού Time, ο καθηγητής Henrik Scharfe του Πανεπιστημίου του Aalborg της Δανίας, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής την πρώτη μέρα του φετινού Business Week 2013 που θα γίνει στο στο DEREE – The American College of Greece 11-14 Μαρτίου.
[Οι εργασίες  του Business Week θα διεξαχθούν στη Βιβλιοθήκη John S. Bailey του DEREE - The American College of Greece (Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος - Οδός Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή).  Τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου οι εργασίες διαρκούν 10 π.μ.- 5 μ.μ. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη (12, 13 και 14 Μαρτίου) οι εργασίες θα διεξαχθούν 11 π.μ. – 6:30 μ.μ.].
Η διάλεξη του Δρ. Scharfe θα δοθεί τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου (11:00 π.μ.) και ο τίτλος είναι «Παραμένοντας Άνθρωπος, Εκεί που Πραγματικά Μετράει» (“Stay Human – Where it really matters”).
O Δρ. Scharfe, ο οποίος είναι Διευθυντής του Center for Computer-mediated Epistemology της Σχολής Επικοινωνιών του Aalborg University, έγινε διάσημος όταν κατασκεύασε ένα λειτουργικό ανδροειδές ομοίωμα του εαυτού του και άρχισε να εξετάζει τις κοινωνικές προεκτάσεις της προέλασης της τεχνολογίας.
To Business Week διοργανώνεται κάθε χρόνο εξ ολοκλήρου από τους φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων (School of Business) του DEREE. Σκοπός του είναι να φέρει σε επαφή τους νεαρούς φοιτητές με κορυφαίους ακαδημαϊκούς και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη θεωρία και, κυρίως, την πρακτική των επιχειρήσεων.
Τίτλος του φετινού τετραήμερου συνεδρίου είναι “Thinking Without the Box: Reshaping Business Reality.”
Πέραν του κύριου ομιλητή στη  φετινή εκδήλωση θα συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους ακαδημαϊκοί και  επιτυχημένοι επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η δεύτερη μέρα του επιχειρηματικού φόρουμ θα αφιερωθεί στη νεανική επιχειρηματικότητα με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων για τους οποίους η κρίση λειτούργησε ως ευκαιρία και όχι ως εμπόδιο.
Μεταξύ των ομιλητών του Business Week 2013 θα είναι ο κ. Σπύρος Μπούας, συνιδρυτής της LitePoint Corporation της Καλιφόρνιας, ο κ. Νάσος Ζαρκάλης Διευθύνων Σύμβουλος της WIND, οι κ. Zhou Jun και Bao Jianlin, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Πωλήσεων αντιστοίχως της γιγαντιαίας κινεζικής εταιρείας λογισμικού τηλεπικοινωνιών Huawei, η Δρ. Teuta Dobi υπεύθυνη για το πρόγραμμα κατασκευής του αγωγού Trans-Adriatic Pipeline στην Αλβανία, o κ. Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Taxibeat, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παν/μιου Μακεδονίας, Δρ. Ηλίας Κουσκουβέλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜRB Hellas κ. Δημήτρης Μαύρος, η κ. Αναστασία Μακαριγκάκη διευθύντρια διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού της PepsiCo για Βαλκάνια, Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, η Δρ. Βάλια Καϊμάκη, δημοσιογράφος του PC Magazine και της ελληνικής έκδοσης της Le Monde Diplomatique και Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο κ. Τιμ Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...