Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

H GLOBO υπογράφει συνεργασία διανομής στη Β. Αμερική με την Ingram Micro

Ανακοινώνει το Enterprise Mobility in a Box® για  μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 Η GLOBO (LSE-AIM: GBO), παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία του Enterprise Mobility Management και επιχειρηματικού λογισμικού, ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας διανομής με την Ingram Micro Inc (NYSE : IM). Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, ο τομέας Mobility της Ingram Micro θα παρέχει τις προηγμένες enterprise mobility λύσεις της GLOBO σε εταιρικούς πελάτες, στοχεύοντας στην αγορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (SMB), μέσω εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών στις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Η Ingram Micro Mobility θα ενεργήσει ως αποκλειστικός διανομέας στη Β. Αμερική για το νέο προϊόν της GLOBO, GO!Enterprise - Enterprise Mobility in a Box®, το οποίο παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, (25-28 Φεβρουαρίου), με την έναρξη της εμπορικής διάθεσής του να έχει προγραμματιστεί εντός των επόμενων δύο μηνών.
«Η προσθήκη της πλατφόρμας GO!Enterprise της GLOBO στις υπάρχουσες λύσεις μας, θα επιτρέψει στους μεταπωλητές της Ingram Micro να διευρύνουν τη γκάμα λύσεων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον αυξανόμενο αριθμό των πελατών που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στα εταιρικά τους δεδομένα, μέσω των κινητών συσκευών τους (smartphones & tablets)», δήλωσε ο κ. Bashar Nejdawi, πρόεδρος της Ingram Micro Mobility Β. Αμερικής. «Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά προηγμένων προϊόντων στο δίκτυο πελατών μας, αυξάνοντας διαρκώς ευκαιρίες για επιτυχία σε μια ανταγωνιστική αγορά. Το χαρτοφυλάκιο κινητών εφαρμογών και λύσεων της GLOBO αποτελεί μια ουσιαστική προσθήκη στην παροχή mobile λύσεων από πλευράς μας».
Η λύση GO!Enterprise - Enterprise Mobility in a Box® ("GO!Enterprise BOX") είναι μια επαναστατική και καινοτόμα προσέγγιση στον τομέα του Enterprise Mobility για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιτρέποντας στις μικρές επιχειρήσεις που κάνουν χρήση έως και 150 συσκευές, να λειτουργούν με ασφάλεια και να διαχειρίζονται την BYOD (Bring Your Own Device ) πολιτική, μέσω της cloud υποδομής της GLOBO.
Όλα όσα απαιτούνται για τη διαχείριση του enterprise mobility παρέχονται κυριολεκτικά «out of the box» και φιλοξενούνται στο cloud (www.goenterprise247.com). Η ολοκληρωμένη λύση περιλαμβάνει hosted Microsoft Exchange accounts, cloud hosting, χώρο αποθήκευσης αρχείων, GO!Enterprise Office εφαρμογές (παραγωγικότητας και συνεργασίας), ολοκληρωμένο στούντιο ανάπτυξης για τη δημιουργία εξατομικευμένων εφαρμογών (Apps), καθώς και κονσόλα (Enterprise Mobility Management) για την κεντρική διαχείριση και προστασία των εταιρικών δεδομένων.
Το GO!Enterprise BOX είναι μια «plug and play» λύση που απαιτεί μηδενική υποδομή και πόρους για συστήματα πληροφορικής ή εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Διατίθεται με ένα pay-as-you-go ετήσιο μοντέλο αδειοδότησης, ελαχιστοποιεί την αρχική επένδυση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πλήρη αντιστοιχία με τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Πλέον, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δε χρειάζεται να αρκεστούν σε μια επιχειρηματική λύση χαμηλότερων προδιαγραφών, καθώς μπορούν να βρουν προϊόντα Enterprise Mobility οπουδήποτε, ακόμη και στα ράφια των μεγάλων καταστημάτων λιανικής.
«Το Enterprise mobility αποτελεί μια στρατηγική πρωτοβουλία για τους οργανισμούς όλων των μεγεθών και η δική μας προϊοντική στρατηγική είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει στο ευρύτερο φάσμα πελατών αυτό που ακριβώς χρειάζονται. Η λύση Enterprise Mobility in a Box® προήλθε από αυτήν την επιχειρηματική ιδέα. Η συμφωνία διανομής με την Ingram Micro Mobility εκπληρώνει ακριβώς ότι οραματιστήκαμε: την ευρεία διάθεση μιας λύσης βασισμένη στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω ενός από τους κορυφαίους διανομείς πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, καλύπτοντας τις πλέον ώριμες αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά», δήλωσε ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, CEO της GLOBO. «Αυτή η συμφωνία με την Ingram Micro Mobility αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προώθηση της παγκόσμιας ηγετικής θέσης της GLOBO και την καθιέρωση του brand και των λύσεων μας στις ΗΠΑ και τον Καναδά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...