Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Άμεση ανταπόκριση της INTERAMERICAN στους ασφαλισμένους που επλήγησαν από την πλημμύρα


Η καταιγίδα που έπληξε την Αττική στις 22 Φεβρουαρίου με συνέπεια την πρωτοφανή πλημμύρα, επέφερε σημαντικές ζημιές σε πλήθος ασφαλισμένων της INTERAMERICAN. Το καταστροφικό γεγονός επιβεβαίωσε την εξαιρετική ταχύτητα αντίδρασης των μηχανισμών της εταιρείας τόσο για την παροχή άμεσης βοήθειας σε περιστατικά οχημάτων όσο και σε αποζημιωτικές διαδικασίες για τις ζημιές που προκλήθηκαν, σε κατοικίες και επιχειρήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έως τις 25 Φεβρουαρίου αναγγέλθηκαν στην INTERAMERICAN 99 ζημιές ακινήτων, για τις οποίες η εταιρεία πλήρωσε άμεσα, μέσα στο επόμενο τριήμερο (26-28 Φεβρουαρίου) για τις 83 από τις αναγγελθείσες περιπτώσεις, συνολικά 160.000 ευρώ. Το ποσοστό άμεσης αποζημιωτικής αντιμετώπισης, που έφθασε το 84%, είναι ενδεικτικό της απλοποίησης των διαχειριστικών διαδικασιών και της συνέπειας της εταιρείας. Το εκτιμώμενο κόστος σε αποζημιώσεις, από τις αναγγελίες που συνολικά έχει λάβει η INTERAMERICAN έως σήμερα για ακίνητα περιουσιακά στοιχεία, φθάνει τις 400.000 ευρώ.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση της  εταιρείας για ζημιές σε οχήματα. Πέρα από την αποστολή οδικής βοήθειας και την επιφυλακή του ιδιόκτητου συνεργείου CarPoint, η INTERAMERICAN ανταποκρίθηκε άμεσα στις 105 αναγγελίες που πραγματοποιήθηκαν –οι περισσότερες για επισκευές και ορισμένες για αποζημίωση λόγω ολικής καταστροφής και απόσυρσης αυτοκινήτου- οι οποίες εκτιμώνται σε 380.000 ευρώ. Συνολικά, οι αποζημιώσεις των ασφαλισμένων της εταιρείας για τις καταστροφικές συνέπειες της πλημμύρας στην Αττική προσεγγίζουν τα 800.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...