Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα η INTERAMERICAN, σύμφωνα με το «World Finance»

Για τρίτη συνεχή χρονιά το έγκριτο, παγκοσμίου βεληνεκούς περιοδικό World Finance συμπεριέλαβε την INTERAMERICAN, ως καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του ασφαλιστικού κλάδου για το 2012 σε 64 χώρες.

Ο θεσμός «World Finance Insurance Awards» αναγνωρίζει στις βραβευόμενες εταιρείες τη συνέπεια ως προς τις επίκαιρες τάσεις της ασφαλιστικής αγοράς, με κριτήρια τη διαχείριση των κινδύνων, την εναρμόνιση με την κοινοτική οδηγία Solvency II εν όψει της εφαρμογής της, τον ισχυρό ισολογισμό και τη φερεγγυότητα.

Η κορυφαία ανά χώρα εταιρεία αναδεικνύεται με αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης σε δύο στάδια. Κατά το πρώτο στάδιο πραγματοποιείται ανοικτή ψηφοφορία από το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού, κατά την οποία μπορούν να ψηφιστούν όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αντίστοιχη χώρα, με τεχνική παρακολούθηση της διαδικασίας ώστε να αποφευχθούν αντιγραφές. Κατά το δεύτερο στάδιο, στο οποίο προκρίνονται οι τρεις εταιρείες με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων ανά χώρα, η αξιολόγηση πραγματοποιείται από ειδική κριτική επιτροπή στη βάση απαντήσεων από τις εταιρείες σε κρίσιμες ερωτήσεις για στοιχεία που τις χαρακτηρίζουν. Τα στοιχεία επιβεβαιώνονται από κατά τόπους έγκυρους και αξιόπιστους φορείς.

Το περιοδικό «World Finance» εκδίδεται κάθε δίμηνο από την World News Media, που εδρεύει στο Λονδίνο. Θεματικά, αναφέρεται στις κεφαλαιαγορές, το risk management, τις ασφάλειες, το εμπόριο, την τεχνολογία και ευρύτερα την οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...