Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Meet Greece V.2 - SKG «Συνάντησε την Ελλάδα που έρχεται»

13 & 14 Ιουνίου 2013 | Θέατρο Ολύμπιον | Πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη


Πώς γεννιούνται  οι ιδέες;
Πώς γνωρίζεις  τους σωστούς ανθρώπους;
Πώς αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες της εποχής;
Πώς αποκτάς την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται;
Ποιος είναι  ο τρόπος να κάνεις τη διαφορά σήμερα; 

Το πρόγραμμα “Νέα Γενιά σε Δράση” του “Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης” και της “Γενικής Γραμματείας  Νέας Γενιάς” στηρίζει την καινοτομία, τις φρέσκιες ιδέες και την πράξη και μας προσκαλεί στο "έξυπνο" συνέδριο Meet Greece V.2 - SKG με ελεύθερη είσοδο στις 13 & 14 Ιουνίου 2013, στο Θέατρο Ολύμπιον, στη πλατεία Αριστοτέλους.

Σκοπός του " Meet Greece V.2 - SKG " είναι η χαρτογράφηση των τάσεων , ιδεών και ρευμάτων που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα στους χώρους της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, των κοινωνικών πρωτοβουλιών, του διαδικτύου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα ανταλλαχθούν πληροφορίες, γνώσεις και καλές πρακτικές, μεταξύ νέων ενδιαφερομένων και νέων επαγγελματιών που έχουν καταξιωθεί στο χώρο τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα παρουσιαστούν ζωντανά παραδείγματα νέων ανθρώπων που κατάφεραν να πρωτοπορήσουν να αναδειχθούν και να ανάγουν τις συνθήκες της κρίσης σε επιτυχείς πρακτικές.

Η διοργάνωση θα έχει διαδραστικό  χαρακτήρα, που θα δώσει στους νέους τόσο τη δυνατότητα να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες μέσω ποικίλων τρόπων και παραδειγμάτων που θα τους οδηγήσουν  να συμμετάσχουν ενεργά στα δρώμενα της ελληνικής κοινωνίας, σε μια προσπάθεια αντιστροφής των δεδομένων της αρνητικής επικρατούσας κατάστασης.

Κατά τη διάρκεια του  διήμερου συνεδρίου θ’ αναπτυχθούν  θεματικές όπως:

Τεχνολογικές Startup Επιχειρήσεις
Επιχειρηματικότητα
Αγροτική Ανάπτυξη & Τρόφιμα
Collaborative Environments
Δημιουργία και διάχυση ιδεών
Πρωτοβουλίες Πολιτών (ΜΚΟ)
 Καινοτομία σε αστικό & τοπικό επίπεδο
Τέχνες και Πολιτισμός μέσα στην κρίση


Το " Meet Greece V.2 - SKG " θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο “Ολύμπιον”, στις 13 & 14 Ιουνίου 2013 και θα προβληθεί ζωντανά στο διαδίκτυο με live streaming   www.meetgreecev2.gr      Facebook: meetgreecev2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...