Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Νέα συνεργασία της Superfoods Τα φυσικά της προϊόντα εμπιστεύεται το medNutrition

Αυξάνεται συνεχώς η εμπιστοσύνη προς τα φυσικά προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods μέσα από νέες συνεργασίες και την αύξηση της ζήτησης που έχουν τα προϊόντα της για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του ανθρώπου της σύγχρονης εποχής. 

Η νέα συνεργασία της Astra Medical Hellas Superfoods που εγκαινιάστηκε πρόσφατα αφορά το medNutrition,  το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος της νέας συνεργασίας αποτελεί η ενημέρωση των 80.000 χρηστών το μήνα του medNutrition για τα αγνά και υγιεινά συμπληρώματα διατροφής της Superfoods.
Τα έμπειρα στελέχη της Superfoods, αναζητώντας συνεχώς νέους δρόμους για την εξέλιξη της φυσικής διατροφής δεν θα μπορούσαν παρά να συνεργαστούν με την ταχέως αναπτυσσόμενη επιστημονική κοινότητα διαιτολόγων του medNutrition, που ήδη αριθμεί περισσότερους από 90 έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες.

Η Astra Medical Hellas Superfoods είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία από το 2008 αναπτύσσει και παράγει τα δικά της προϊόντα, διαγράφοντας μια δυναμική πορεία στον χώρο των φυσικών και φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas Superfoods κ. Γιάννης Λιακόπουλος δήλωσε: «Η επέκταση των συνεργασιών της Superfoods αποτελεί πρωταρχικό στόχο του επιχειρηματικού μας πλάνου ενώ παράλληλα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσο το καταναλωτικό κοινό το οποίο πλέον στρέφεται συνειδητά στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, όσο και οι επιχειρηματίες από το χώρο της φυσικής υγιεινής καθώς και η επιστημονική κοινότητα των διατροφολόγων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...