Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η Epson Υπο-στηρίζει το Shopping Destinations Forum

Epson Logo
Photo credit: audiovisualjunkie)

Mε λὐσεις “Digital Signage” για το Λιανικό Εμπόριο


Η Epson στηρίζει δυναμικά, το πρώτο Shopping Destinations Forum, το οποίο πραγματοποιείται στο Ξεν. Μεγάλη Βρετάνια, στις 16 Σεπτεμβρίου. Το συνέδριο αυτό αφορά στην αγορά των «Shopping Destinations», των λιανεμπορικών προορισμών, που συνδυάζουν τις αγορές με την προσφορά μίας ολοκληρωμένης εμπειρίας στους καταναλωτές.

Εδώ ακριβώς, έρχεται η Epson με ολοκληρωμένες εφαρμογές στο Digital Signage, να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό ζωντανά, λύσεις για «Προβολή σε Βιτρίνα» όπου σε μεγάλες διαστάσεις μπορούν να προβληθούν, διαδραστικά ή μη, διαφημιστικά μηνύματα, προϊόντα ή οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό υλικό επιλέξετε, λύσεις για «Ευέλικτες Εκτυπώσεις Εκπτωτικών Κουπονιών» αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων ή των προσφορών σας και τέλος λύσεις για «Εκτύπωση Επιγραφών Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου» για διαφήμιση μέσα ή έξω από το κατάστημα γρήγορα και άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ελάτε να δείτε από κοντά τις  λύσεις Digital Signage της Epson και να παρακολουθήσετε ένα δυνατό panel διαλόγου για την εφαρμογή της τεχνολογίας στους ολοκληρωμένους εμπορικούς προορισμούς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...