Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Samsung Premium House: Πηγή έμπνευσης για το σπίτι του μέλλοντος

Με καινοτόμες οικιακές συσκευές και διαχρονικό στυλ 

Η Samsung Electronics Co. Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των καινοτόμων ψηφιακών συσκευών, αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της IFA 2013, το Samsung Premium House, ένα ειδικά σχεδιασμένο σπίτι υψηλών προδιαγραφών. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία ενός προηγμένου οικιακού περιβάλλοντος, με πρωταγωνιστές μια πλήρως λειτουργική κουζίνα, ένα σαλόνι κι ένα χώρο πλύσης ρούχων, που σχεδιάστηκαν και διακοσμήθηκαν σε στενή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού επίπλων, B&B Italia και Arclinea. Το Samsung Premium House περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες οικιακές συσκευές της εταιρείας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία καινοτομίας και στυλ.

Το Samsung Premium House βρίσκεται στο περίπτερο του τομέα Samsung Digital Appliances, και έχει κατασκευαστεί σαν ένα πραγματικό σπίτι που περιλαμβάνει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και χώρο για την πλύση των ρούχων. Παράλληλα, διαθέτει όλες τις πιο πρόσφατες προτάσεις της Samsung σε ψυγεία, φούρνους, κλιματιστικά, φούρνους μικροκυμάτων, συσκευές με φίλτρο αέρα, ηλεκτρικές σκούπες και πλυντήρια ρούχων.


«Τα ηλεκτρονικά είδη θεωρούνταν, κάποτε, μεμονωμένες συσκευές. Σήμερα, ωστόσο, έχουν ενταχθεί στο οικιακό  περιβάλλον και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε και σχεδιάζουμε», σημείωσε ο Giorgio Busnelli, Πρόεδρος της B&B Italia. «Στο μέλλον, πρόκειται να δούμε συσκευές, οι οποίες θα έχουν ενσωματωθεί πλήρως στα έπιπλα».

«Το όμορφο design, πλέον, δεν είναι αρκετό», ανέφερε ο Silvio Fortuna, CEO της Arclinea. «Η πρόκληση για εμάς είναι να κάνουμε το σχεδιασμό τόσο λειτουργικό, ώστε όλοι να μπορούν να τον απολαύσουν. Αυτό είναι ένα όραμα που μοιραζόμαστε με τη Samsung και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε νέες και συναρπαστικές εντός οικίας εμπειρίες στο μέλλον».

Τα μέλη της νέας καμπάνιας Samsung Club des Chefs βρέθηκαν εκεί για να προσφέρουν παγκοσμίου φήμης γαστρονομικές εμπειρίες σε τυχερούς προσκεκλημένους. Οι αναγνωρισμένοι με τρία αστεία Michelin, Michel Troisgros (Γαλλία) και Christopher Kostow (ΗΠΑ), καθώς και ο νικητής του MOF 2011, Eric Trochon (Γαλλία), βρέθηκαν στο χώρο και προετοίμαζαν λαχταριστά γεύματα στην κουζίνα του Samsung Premium House.

Η συνεργασία της Samsung με τους κορυφαίους, διεθνούς φήμης, chefs συνιστά σημείο-σταθμό, καθώς συνδυάζει την εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση των chefs αυτού του βεληνεκούς με ομάδες ειδικών της Samsung – από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης των προϊόντων μέχρι τη δοκιμή και από την τελική παραγωγή μέχρι την ανάπτυξη και το λανσάρισμα μιας νέας σειράς συσκευών κουζίνας. Επιπροσθέτως, το Samsung Club des Chefs πρόκειται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους όσοι μαγειρεύουν στο σπίτι, καθώς θα μοιράζεται συνταγές, τεχνικές και μυστικά, μέσα από πλήθος μέσων, όπως είναι η νέα ιστοσελίδα social media της Samsung (www.samsungclubdeschefs.com).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...