Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Professional Workshop in Photovoltaics

Το Mediterranean Professional Studies (MPS),  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, ανακοινώνει την υλοποίηση ενός απόλυτα εξειδικευμένου σεμιναρίου  στα Φωτοβολταϊκά, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 10:00-18:00.

Εισηγητές είναι  οι: Δρ. Παναγιώτης Ζέρβας, Διπλ. Χημ-Μηχ ΕΜΠ, Δρ. Μηχ ΕΜΠ και Παναγιώτης Λαγγουράνης, Διπλ. Ηλεκτρολ. Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ, MSc. Παραγ. & Διαχ. Ενέργειας ΕΜΠ.

Το «Professional Workshop in Photovoltaics» ( Πρόγραμμα Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2) καλύπτει τη θεματική ενότητα των Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ και συγκεκριμένα από Φωτοβολταϊκά. Οι συμμετέχοντες θα επισκεφτούν τρεις (3) Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας με διαφορετικά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένα δύο (2) ΦΒ Σταθμούς επί εδάφους, ο ένας με σταθερές βάσεις και ο άλλος με ηλιακούς ιχνηλάτες (trackers) καθώς και ένα (1) οικιακό Φ/Β Σταθμό.

Οι εκπαιδευτές θα παρουσιάσουν αναλυτικά την τεχνολογία των προαναφερθέντων Σταθμών ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν επί τόπου πάνω στις δοκιμές που απαιτούνται βάσει προτύπων με παράλληλη χρήση μετρητικών οργάνων που παρέχονται.

Ακόμα, ιδιαίτερη  προσοχή θα δοθεί στη λειτουργία των Σταθμών με έμφαση στις κρίσιμες για το σχεδιασμό διαφοροποιήσεις που παρουσιάζουν μεταξύ τους. Τέλος, στους συμμετέχοντες θα δοθεί όλο το σχετικό υλικό τόσο από τους επιτόπιους ελέγχους και μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν όσο και από τη Μελέτη Εφαρμογής»

Η αξία συμμετοχής είναι 200€ και περιλαμβάνει μεταφορές με πούλμαν, μεσημεριανό, και σημειώσεις. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 από τις εγκαταστάσεις του Mediterranean Professional Studies. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 30 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean Professional Studies, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899654 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 - 18:00), αρμόδια κα Φ. Πάτρα, e-mail: fpatra@medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...