Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

«Αλλαγή φρουράς» στην ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas

Aλλαγή φρουράς από την 1η Δεκεμβρίου στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas καθώς μετά από παρουσία 17 ετων στο «τιμόνι» της εταιρείας , ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σπύρος Δεσύλλας, ο μακροβιότερος Πρόεδρος της Unilever στην Ευρώπη, συνταξιοδοτείται στα τέλη Νοεμβρίου, και την θέση του θα αναλάβει η κύρια Ηρώ Αθανασίου .

 Ωστόσο ο κ. Δεσυλλας θα παραμείνει ως μη εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας μέχρι τέλος Μαρτίου 2014.

Ως Πρόεδρος της ελληνικής εταιρείας ήταν υπεύθυνος για πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες και επενδύσεις στη χώρα, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η εξαγορά του εργοστασίου και της μάρκας Pummaro και η ανάπτυξη του κλάδου των τοματικών προϊόντων, η επιτυχημένη ένταξη του χαρτοφυλακίου της Knorr-Bestfoods στα υπάρχοντα προϊόντα της εταιρείας, η εξαγορά του κλάδου παγωτού της ΕΒΓΑ και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας της Sara Lee, ο εκσυγχρονισμός του εργοστασίου της εταιρείας στον Α. Ι. Ρέντη, η δημιουργία του Κέντρου Διανομής & Αποθήκευσης της εταιρείας στο Σχηματάρι κ.ά.

Μαλιστα στο διάστημα που βρισκόταν στην κεφαλή της εταιρείας και συγκεκριμένα το 2004, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas αναδείχθηκε ως η καλύτερη εταιρεία της Unilever παγκοσμίως, πιστοποιώντας με τη διάκριση «Χρυσό Βραβείο για την Ανάπτυξη» την πρωτοπορία της σε διεθνές επίπεδο.
Η κυρία Ηρώ Αθανασίου η οποία θα αναλάβει την διοίκηση της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas από την 1η Δεκεμβρίου , ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας από το 1985. Τα τελευταία τρία χρόνια κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου της Unilever Food Solutions για Κεντρική & Νότια Ευρώπη και Νότια Αμερική, με έδρα την Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...