Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

3η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week)

Το Mediterranean College ανοίγει ξανά  παράθυρο στην αγορά εργασίας


Μετά την  επιτυχία της πρώτης χρονιάς λειτουργίας  του Employability Scheme, που επισφραγίστηκε από την πρόσφατη επιτυχία του Employability Fair, το Mediterranean College ανοίγει ξανά ένα παράθυρο στην αγορά εργασίας και υποδέχεται την τρίτη Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week), η οποία θα λάβει χώρα από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου. Οι δράσεις αυτής της εβδομάδας απευθύνονται αποκλειστικά στους φοιτητές και αποφοίτους του Mediterranean College, τόσο προπτυχιακού όσο και μεταπτυχιακού επιπέδου.  

Σκοπός αυτών των δράσεων  είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Κολεγίου και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.


Πρόκειται για  μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της  οποίας οι φοιτητές και απόφοιτοι  του Mediterranean College θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις τάσεις της αγοράς εργασίας ανά κλάδο σε περίοδο κρίσης, να παρακολουθήσουν ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών, να συμμετάσχουν σε workshops σχετικά με τη σύνταξη του βιογραφικού τους και τον τρόπο αναζήτησης εργασίας, να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς, να έρθουν σε επαφή με εκπαιδευτικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα, να πρωταγωνιστήσουν σε παιχνίδια ρόλων συνεντεύξεων ως υποψήφιοι εργαζόμενοι, καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας  θα περιλαμβάνει τόσο συλλογικές δράσεις  για όλους τους φοιτητές του Κολεγίου όσο και στοχευμένες δράσεις  επαγγελματικού προσανατολισμού ανά Σχολή: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...