Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Η KLEOPAS ALLIOTT BUSINESS CONSULTANTS ενημέρωσε τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις

Οι εξελίξεις σε οικονομικό και λογιστικό  επίπεδο και ποιες προϋποθέσεις χρειάζεται να πληροί για τον εκσυγχρονισμό της μία τουριστική επιχείρηση, ήταν η βασική παρουσίαση του κ. Γιάννη Κλεώπα με τίτλο "Εξασφαλίζουμε το μέλλον της επιχείρησης σας" στο σεμινάριο του διοργάνωσε  το TravelDailyNews  με θέμα: ”Ο Εσωτερικός Έλεγχος στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις” που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.


Ο κ. Γιάννης Κλεώπας  Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., και Πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού Alliott Group ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πως θα αναδιοργανώσουν και θα εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους μεγέθη στην πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση που διανύουμε. Παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις σε οικονομικό και λογιστικό επίπεδο που θα συνδράμουν στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων, ενώ παρείχε χρήσιμες συμβουλές που στο μέλλον θα συμβάλουν στη καλύτερη διαχείριση των εξόδων.

Συγκεκριμένα ανέπτυξε τα παρακάτω θέματα:

1.Φορολογία παροχών σε είδος από 1η Ιανουαρίου 2014, (αυτοκίνητα, δάνεια προσωπικού, δικαίωμα απόκτησης μετοχών, παροχή κατοικίας).
2.Κατάργηση δυνατότητας σχηματισμού αφορολόγητων αποθεματικών για επενδύσεις και φορολόγηση των υφιστάμενων.
3.Ανάθεση εργασιών Λογιστηρίου και Μισθοδοσίας σε εξωτερικό συνεργάτη σημαίνει:
α. Μείωση Κόστους
β. Λειτουργική Βελτίωση
γ. Βελτίωση της Ποιότητας
δ. Εξειδικευμένη Γνώση
ε. Ευελιξία
ζ. Ξεκάθαρη εικόνα της επιχείρησης

Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, μετά το τέλος του σεμιναρίου δήλωσε: « Η εισήγηση και η παρουσία μου στο συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν εποικοδομητική και χρηστική για τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς η τεχνογνωσία της Kleopas Alliott συνέβαλε στην ενημέρωση του τουριστικού κοινού και στην επεξήγηση οικονομικών και λογιστικών πρακτικών για ένα κλάδο που είναι από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...