Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA 2013

 Με τεράστια επιτυχία και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ολοκληρώθηκε για ακόμα μια χρονιά η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2013, η οποία πραγματοποιήθηκε 21-24 Νοεμβρίου.


Οι σπουδαστές του Τομέα επισιτισμού του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά, καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, στην παρασκευή και το σερβίρισμα γαστρονομικών απολαύσεων. Οι παρευρισκόμενοι επισκέπτες, δοκίμασαν τις γεύσεις που δημιούργησαν οι σπουδαστές και εξέφρασαν διθυραμβικά σχόλια για την ποιότητα και την άρτια κατάρτιση τους. 


Οι σπουδαστές του Τομέα Τουριστικών και Ναυτιλίας, των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και Αθήνας, επισκέφθηκαν την έκθεση και μπόρεσαν να ενημερωθούν και να παρακολουθήσουν τον τρόπο προώθησης του πλήθους των ξενοδοχειακών, ναυτιλιακών και τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίοι λάμβαναν μέρος στην Philoxenia 2013 ως εκθέτες, αλλά και να έρθουν σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων.


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αφοσίωση και προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, συμμετέχει συνεχώς σε μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες παρέχουν στους σπουδαστές πολύτιμες πρακτικές εμπειρίες, που τους βοηθούν στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...