Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ενεργός εταιρικός πολίτης και το 2013!

«Ας δείξουμε τη ΔΥΝΑΜΗ μας, τη ΔΥΝΑΜΗ της ανθρωπιάς και του πολιτισμού μας»


Στην ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική πιστεύουμε πως η κοινωνική υπευθυνότητα είναι έννοια ταυτόσημη με την κοινωνική δύναμη. Για αυτό τον λόγο, η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργία αποτελεί κυρίαρχο μέλημα της εταιρικής μας φιλοσοφίας και στρατηγικής. Θεωρούμε καθήκον μας να υποστηρίζουμε προγράμματα, εκδηλώσεις και δράσεις ευγενούς σκοπού, προσπαθώντας να αναλάβουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.


Βαδίζοντας με γνώμονα την υπεύθυνη εταιρική λειτουργία, προχωρήσαμε και κατά το 2013 σε μια σειρά δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών που επιβεβαιώνουν και ενισχύουν το κοινωνικό μας πρόσωπο.

 Με το σύνθημα: «Ας δείξουμε τη ΔΥΝΑΜΗ μας, τη ΔΥΝΑΜΗ της ανθρωπιάς και του πολιτισμού μας» σε ειδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, οι άνθρωποι της ΔΥΝΑΜΙΣ συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα τα οποία προσφέρθηκαν στα ιδρύματα «Κιβωτός του Κόσμου» και «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων».

Στην ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας, να ενθαρρύνουμε την νεανική πρωτοβουλία, την εργατικότητα και τον ανθρώπινο παράγοντα αλλά και να στηρίζουμε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση και την αναπτυξιακή επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχαμε στην Ημέρα Καριέρας Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνου» που διοργανώθηκε το Μάιο του 2013, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με μεγάλη επιτυχία.

Προσπαθούμε να δημιουργούμε νέες ευκαιρίες και τις κατάλληλες συνθήκες για εξέλιξη σε ένα υγιές περιβάλλον. Μέρος αυτής της προσπάθειάς μας αποτελεί και η υποστήριξη δράσεων που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι περήφανος χορηγός της ερασιτεχνικής ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου «Δύναμις» Κοζάνης  και της ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου «Παναρκαδικός» Τρίπολης.

Δύο αξιόλογες ομάδες που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες επιδεικνύοντας πνεύμα ευγενούς άμιλλας, σεβασμού  και ακεραιότητας καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, από την ίδρυσή της, συμμετέχει σε πρωτοβουλίες κοινωφελούς δράσης και λειτουργεί ως αρωγός πολιτισμού. Στεκόμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και είναι θέμα τιμής για εμάς να προσφέρουμε την βοήθειά μας για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Το 2013 λειτουργήσαμε ως χορηγοί, ενισχύοντας οικονομικά τον πολιτιστικό σύλλογο «Καστέλλο Ρόσσο» για την κατασκευή παραδοσιακής πέτρινης γέφυρας στο μονοπάτι Γράμπια, στην περιοχή της Καρύστου Ευβοίας. Συνδράμουμε στην ενέργεια του συλλόγου που επιδιώκει να καθιερώσει το υπάρχον μονοπάτι ως βασική πεζοπορική διαδρομή για τους ολοένα αυξανόμενους πεζοπόρους τουρίστες τους.

Στην ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας, των πελατών μας, των οικογενειών τους αλλά και της κοινωνίας συνολικά. Για αυτόν τον λόγο, παραμένουμε συνεπείς στην φιλοσοφία μας για ανθρωποκεντρική προσέγγιση, για συνεισφορά στην κοινωνική ανάπτυξη, για την προώθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού, για ανάληψη πρωτοβουλιών σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, διοργανώνοντας δράσεις που υποστηρίζουν πρακτικά τους λιγότερο ευνοημένους συνανθρώπους μας.

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική
Πολιτισμός στην ασφάλιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...