Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Το A350 XWB λαμβάνει «κεντρική» θέση στις αεροπορικές επιδείξεις της Σιγκαπούρης

Πρώτη εμφάνιση σε αεροπορική επίδειξη για το πιο σύγχρονο          αεροσκάφος μεσαίου μεγέθους ατράκτου στον κόσμο


Η Airbus θα παρουσιάσει το νέο A350 XWB στις αεροπορικές επιδείξεις της Σιγκαπούρης τον επόμενο μήνα, σηματοδοτώντας την πρώτη πλήρη παρουσίαση του αεροσκάφους σε Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη. Το αεροσκάφος πτητικών δοκιμών που συμμετέχει στη Σιγκαπούρη θα είναι το MSN 003, το οποίο θα βρίσκεται στην έκθεση, όπου το κοινό θα μπορεί να το επισκεφθεί στις 11 - 12 Φεβρουαρίου, όπως επίσης θα συμμετέχει και στις πτητικές επιδείξεις των δύο ημερών. 


Το A350 XWB είναι το πιο σύγχρονο μεσαίου μεγέθους ατράκτου αεροσκάφος στον κόσμο και βρίσκεται σήμερα σε προχωρημένο στάδιο του προγράμματος πτητικών δοκιμών, με την αξιοποίησή του σε εμπορικές πτήσεις για το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Η συμμετοχή του αεροσκάφους στη Σιγκαπούρη θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν το αεροσκάφος από κοντά, τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα, που θα επιδείξει τις πτητικές δυνατότητες του αεροσκάφους, τον κομψό σχεδιασμό του, καθώς και τα  εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου του.

“Βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα φέρουμε το A350 XWB στη Σιγκαπούρη, δήλωσε ο Fabrice Brégier, CEO της Airbus. Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά για τον κλάδο των αερομεταφορών και θα οδηγήσει τη μελλοντική ζήτηση για τα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Το A350 XWB θα θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία μεσαίου μεγέθους και θα ενισχύσει τη θέση μας ως ο «πάροχος» των πιο σύγχρονων, ολοκληρωμένων και αποτελεσματικών προϊόντων ευρείας ατράκτου στον κόσμο. "

Με μια εξαιρετικά μεγάλη καμπίνα και τη συνεχή ικανότητα πτήσης, έως 8.250 ναυτικά μίλια, το A350 XWB θα είναι εξαιρετικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των αεροπορικών εταιριών της Ασίας – Ειρηνικού, που ταξιδεύουν προς την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Οι εταιρίες από αυτές τις περιοχές που ήδη έχουν παραγγείλει το αεροσκάφος, είναι οι  AirAsia X, Air China, Asiana Airlines, Cathay Pacific Airways, China Airlines, Hong Kong Airlines, Japan Airlines, Singapore Airlines, SriLankan Airlines, Thai Airways International and Vietnam Airlines.

Μέχρι στιγμής, συγκεκριμένες παραγγελίες από την αναφερόμενη περιοχή, είναι ήδη, συνολικά, 244, που αντιπροσωπεύει το 30% των συνολικών πωλήσεων του αεροσκάφους A350 XWB. Έως σήμερα, 812 A350 XWB έχουν παραγγελθεί από 39 πελάτες, σε όλο τον κόσμο.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...