Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Διάλεξη με θέμα: «Global Wealth Management»

Aπό τον Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας


Ο Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «Global Wealth Management». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, στον 2ο όροφο, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στις 16.00. 

Την διάλεξη θα παρουσιάσουν ο κ. Θεοδοσιάδης Κυριάκος και στελέχη της εταιρείας Hellas Fin. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι εισηγητές θα παρουσιάσουν την εικόνα, τις τάσεις και τους κινδύνους, που παρουσιάζουν οι επενδύσεις στη σύγχρονη
οικονομική πραγματικότητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Η διάλεξη απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη εμπορικών επιχειρήσεων, σε εισαγωγικές–εξαγωγικές εταιρείες, σε επενδυτικές εταιρείες και σε φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ οικονομικής κατευθύνσεως. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, διοργανώνει για τους σπουδαστές του ακόμα μια διάλεξη, με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους, μέσα από τις εμπειρίες πεπειραμένων επαγγελματιών της αγοράς.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...