Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ετήσια Εκπαιδευτική Διημερίδα Αισθητικής Murad

HOTEL ROYAL OLYMPIC ATHENS


H εταιρεία DERMACON ανανεώνοντας για πέμπτη συνεχή χρονιά το ραντεβού της με τους επαγγελματίες Αισθητικούς, ολοκλήρωσε με επιτυχία την Ετήσια Εκπαιδευτική Διημερίδα Αισθητικής Murad που διοργάνωσε το  προηγούμενο Σαββατοκύριακο και που πλέον, έχει καθιερωθεί ως θεσμός!


Στη φετινή διημερίδα καλεσμένη ήταν η Denish Shamlian, Director International Education της Murad από το Λος Άντζελες, όπου μαζί με την ομάδα συνεργατών της εταιρείας πρόσφεραν ένα διήμερο, γεμάτο γνώση και εφόδια, στους συμμετέχοντες επαγγελματίες Αισθητικούς.

Παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα και θεραπείες Murad για το 2014, με ταυτόχρονη ανάλυση των τεχνολογιών τους, η PR & Digital επικοινωνία, καθώς και  θέματα που αφορούν τις παγκόσμιες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της Aισθητικής

Επίσης, καλεσμένος της εταιρείας ήταν και ο κος Γαλάνης, Σύμβουλος Μάρκετινγκ Κέντρων Αισθητικής και Αδυνατίσματος, που ανέλυσε τεχνικές πωλήσεων και τρόπους ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας ενός ινστιτούτου.

Η ομάδα της DERMACON ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες που παρευρέθησαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου, με στόχο πάντα την πολύπλευρη και πληρέστερη ενημέρωση του επαγγελματία Αισθητικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...