Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Mediterranean College Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Astir Palace Resort

Στο πλαίσιο του Employability Week


Στο πλαίσιο της 4ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολεγίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 11 Μαρτίου, εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο Astir Palace Resort στη Βουλιαγμένη, η οποία προσέλκυσε δεκάδες φοιτητές.  


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι συμμετέχοντες φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο που παρουσιάστηκε από το τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων.   Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι παρευρισκόμενοι ήρθαν σε επαφή με τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης μιας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, γνώρισαν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να μπορέσουν να σταδιοδρομήσουν σε εταιρείες φιλοξενίας και ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης που προσφέρει ο ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος του τουρισμού στη χώρα μας.  

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας. Το 4ο Employability Week πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Repower Greece.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...