Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΠΕ: Νέος πρόεδρος ο Χρ. Κομνηνός

Ο Χρήστος Κομνηνός ορίστηκε πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), λαμβάνοντας τη θέση που άφησε κενή ο Τάσος Γιαννίτση, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα υπουργού μετά το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ο κ. Κομνηνός είναι χημικός μηχανικός και έχει εργασθεί στην Coca -Cola ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, όπου είχε και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, στην ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, όπου διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος).

Ήταν επίσης επικεφαλής της οργάνωσης των τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ενώ έχει διατελέσει εκτελεστικός αντιπρόεδρος των εταιρειών SHELMAN και ΕΛΜΑΡ.

Το ΔΣ που εξέλεξε τον κ. Χρήστο-Αλέξη Κομνηνό, ως πρόεδρο ΔΣ, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του, ήτοι μέχρι 14.5.2013, καθώς επίσης αποφάσισε τον ορισμό εκτελεστικών και μη μελών του, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της εταιρείας και του Ν. 3016/2002 για την Εταιρική Διακυβέρνηση, ως εξής:

Α. Εκτελεστικά Μέλη: Χρήστος-Αλέξης Κομνηνός-πρόεδρος ΔΣ, Ιωάννης Κωστόπουλος - διευθύνων σύμβουλος, Θεόδωρος-Αχιλλέας Βάρδας - σύμβουλος»

Β. Μη Εκτελεστικά Μέλη: Αλέξιος Αθανασόπουλος - σύμβουλος-εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημόκριτος Άμαλλος - σύμβουλος, Γεώργιος Καλλιμόπουλος - σύμβουλος, Αλέξανδρος Κατσιώτης- σύμβουλος, Δημήτριος Λάλας -σύμβουλος, Γεράσιμος Λαχανάς - σύμβουλος, Παναγιώτης Οφθαλμίδης- σύμβουλος-εκπρόσωπος των εργαζομένων, Θεόδωρος Πανταλάκης -σύμβουλος-εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας, Σπυρίδων Παντελιάς - σύμβουλος-εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας, Ιωάννης Σεργόπουλος - σύμβουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...