Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Στην πώληση της συμμετοχής της στην ΣΕΚΑΠ συμφώνησε η AΤEbank

Την αποδοχή της πρότασης της εταιρίας Bommidala Enterprises για την εξαγορά του 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε. ΣΕΚΑΠ, αποφάσισε το ΔΣ της ATEbank στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 16 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας προς το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή, το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας, στη συνεδρίαση της 16ης Φεβρουαρίου, αποφάσισε, στο πλαίσιο του διενεργηθέντος διεθνούς διαγωνισμού, την αποδοχή της πρότασης της εταιρίας Bommidala Enterprises Ltd για την εξαγορά 1.849.171 κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών που ανέρχονται στο 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Συν/κής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε. ΣΕΚΑΠ, ιδιοκτησίας ΑΤΕ.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό τις συνήθεις αιρέσεις και τις απαιτούμενες εγκρίσεις.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την αποδοχή της πρότασης της εταιρείας ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. για την εξαγορά 2.472.867 κοινών με δικαίωμα ψήφου μετοχών που ανέρχονται στο 99,98% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ Α.Ε., ιδιοκτησίας ΑΤΕ. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό τις συνήθεις αιρέσεις και εγκρίσεις.

Τέλος, αποφάσισε τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση μετοχών της Σερβικής Τράπεζας AIKBANKA, ιδιοκτησίας ΑΤΕ, και την πρόσληψη της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και της αλλοδαπής EUROPEAN PRIVATIZATION AND INVESTMENT CORPORATION (EPIC) ως Συμβούλων Πώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...