Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Διμερείς Συνεργασίες Ελλάδας-Κίνας & Ελλάδας-Ισραήλ

Ημερίδα Ενημέρωσης για τα νέα Προγράμματα Διακρατικής Συνεργασίας σε θέματα Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης μεταξύ Ελλάδας- Κίνας και Ελλάδας- Ισραήλ διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για τις δύο νέες προκηρύξεις που αναμένονται άμεσα και αφορούν στην προώθηση της συνεργασίας με επιχειρήσεις της Κίνας ή/και του Ισραήλ, με τη συμμετοχή ερευνητικών φορέων, μέσω κοινής εκτέλεσης μεγάλης κλίμακας έργων Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης και τελικό ζητούμενο την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν παραδείγματα (case studies) συνεργασίας ελληνικών επιχειρήσεων και ερευνητικών κέντρων με αντίστοιχους εταίρους από την Κίνα και το Ισραήλ αποσκοπώντας στην ανάδειξη καλών πρακτικών και νέων δυνατοτήτων συνεργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2012 (10:30πμ) στο αμφιθέατρο 'ΒΕΡΓΙΝΑ' του ΕΚΕΤΑ (6οχλμ Χαριλάου–Θέρμης), Θεσσαλονίκη

Πηγή: http://greekinnovation.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...