Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

«Ο Ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην Εποχή της Ανασφάλειας»

Την άποψη πως η «ανάσα» που πήρε η ελληνική οικονομία μετά την έγκριση του «κουρέματος» του χρέους της και της νέας δανειακής σύμβασης, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία, ιδιαίτερα για τον επιχειρηματικό κλάδο, διατύπωσε ο Τομεάρχης Εργασία της Ν.Δ., βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι πλήττονται βάναυσα και μειώνουν τη διάθεση της παραγωγικότητάς τους εξαιτίας της μεγάλης ανασφάλειας αλλά και των κεκτημένων που χάνονται, ο τομέας της Ιδιωτικής Ασφάλισης γνωρίζει καλά πως το εργατικό δυναμικό είναι το μεγάλο κεφάλαιο και η πραγματική «περιουσία» των επιχειρήσεων του κλάδου

«Πιστεύω ακράδαντα πως οι Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες μπορούν να αναδομήσουν τις εργασιακές τους σχέσεις, στηριζόμενες στις παραμέτρους της αποδοτικότητας και της αξιοκρατίας» ανέφερε, συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος.

Επίσης, επεσήμανε πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες μπορούν να χορηγήσουν προϊόντα, τα οποία καλύπτουν δομικές ανάγκες της κοινωνίας.

Εστιάζοντας δε στην ανάπτυξη του τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης υπογράμμισε το μεγάλο βάρος που πρέπει να δώσει η πολιτεία στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. «Η Νέα Δημοκρατία, και ο Πρόεδρος της, ο Αντώνης Σαμαράς, έχουμε τη πολιτική βούληση να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον», ανέφερε, προσθέτοντας πως στη Νέα Δημοκρατία, οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές για οποιαδήποτε πρόταση και υπόδειξη που θα βοηθήσει την ανάταξη της οικονομίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, με γνώμονα μια κοινωνία δικαιοσύνης και ουσιαστικής αλληλεγγύης

«Είμαστε στην διάθεση σας για να στηρίξουμε κάθε δημιουργική από μέρους σας πρωτοβουλία, να ακούσουμε τις συμβουλές σας, να συνεργαστούμε για να δώσουμε στον κλάδο την πνοή που του αξίζει», κατέληξε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...