Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Σημαντικές Συμμετοχές στα Logistics Conferences

A logistics provider's warehouse of goods bein...
Image via Wikipedia
Με δεδομένο το κύρος τους ύστερα από τρεις πετυχημένες διοργανώσεις, οι πολύ-ημερίδες LOGI.C έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της αγορά των logistics των μεταφορών αλλά και του εμπορικού κόσμου.
Τα Logistics Conferences που διοργανώνει η o.mind Creatives, και το περιοδικό Supply Chain & Logistics αναμένεται να δώσουν ηχηρό μήνυμα στην αγορά σε μια περίοδο εσωστρέφειας, αναδεικνύοντας ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αναφορικά με την Στρατηγική Διαχείριση της Κρίσης στο σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Στις τρεις ημέρες των πολύ-ημερίδων LOGI.C 2012, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, θεσμικοί και πολιτειακοί παράγοντες θα συναντηθούν και θα λάβουν μέρος σε παράλληλα round tables, workshops, ημερίδες, επιχειρώντας να εντρυφήσουν σε όλα τα σημαντικά και επίκαιρα θέματα της αγοράς των Logistics, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Εμπορευματικών Μεταφορών, ανάγοντας τις πολύ-ημερίδες LOGI.C σε έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων του κλάδου.

Οι βασικές θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθούν τα εφετινά LOGI.C είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ (9.30 – 14.00)
- Εξαγωγές & Εφοδιαστική Αλυσίδα:
Σε περίοδο κρίσης, η εξαγωγική φυσιογνωμία μιας εταιρείας της δίνει άλλον αέρα. Πώς συνδέεται αυτή με την εφοδιαστική αλυσίδα και πόσο μπορούν να εμπλακούν οι ελληνικές εταιρείες Logistics με τις εξαγωγές; Απαντήσεις από θεσμικούς φορείς και πρωτοπόρους στις εξαγωγές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ (15.30 – 20.00)
- Food & Cold Logistics
Ένα δύσκολο Project στην πράξη: Επιτυχημένες εφαρμογές, case studies, νέες τάσεις ή τεχνολογίες από τους άμεσα εμπλεκόμενους της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων και κατεψυγμένων τροφίμων.
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ (9.30-14.00)
- Strategically Managing the Risk In Supply Chains:
Η στρατηγική των managers για την διαχείριση του ρίσκου, ειδικά σε περίοδο οικονομικών κρίσεων, στις εφοδιαστικές τους αλυσίδες. Κορυφαίοι 3PLs, αλλά και εμπορικές επιχειρήσεις θα μιλήσουν για τα contingency plans των εταιρειών τους.
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ (15.30-19.00)
- Health & Cosmetics Logistics
Πώς λειτουργεί ο ευαίσθητος κλάδος του φαρμάκου και καλλυντικού; Τι ιδιαιτερότητες έχει και τι συνέργιες απαιτεί; Εμπλεκόμενοι και επίδοξοι “παίκτες” της συγκεκριμένης αγοράς αναζητούν κοινή ρότα…
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ (15.00 – 20.00)
- Το Μέλλον της Οδικής Μεταφοράς
Ενημέρωση και συζήτηση από έμπειρους θεσμικούς, μεταφορικές εταιρείες, εμπορικές εταιρείες και 3PLs για τις προοπτικές, τις συμμαχίες και το μέλλον των Οδικών μεταφορών. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα απαντήσουν σε ερωτήματα για σύσταση εταιρείας οδικών μεταφορών, τις ευκαιρίες και τις παγίδες που έχει ο νέος νόμος περί απελευθέρωσης.

Χρυσός Χορηγός είναι η Mercedes Benz Ελλάς
Χορηγοί είναι οι εταιρείες
Mobile Technology, Metron Logistics, Mantis, Las Solutions, Logika, Δημ Γ.Σπυρίδης ΑΕ, ΕΒΕΜ Συστήματα Αποθήκευσης
Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες Jungheinrich, ORTEC, interklark, Projectyou, Wurth, Cima Software και Superfast ferries
Και οι Φορείς που συμβάλουν στην διοργάνωση είναι:
Ελληνική Εταιρεία Logistics, ΠΕΕΔ, ΟΠΕ, Κυπριακή Εταιρεία logistics, ΕΕΒΨ, ΣΥΝΔΔΕ&L, ΠΣΣΑΜΕΕ, GS1, και το Ινστιτούτο Μεταφορών
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής
Omind creatives T. 210 9010040 F. 210 9010041
www.supply-chain.gr logic2012@omind.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...